El programa més llarg, divers i entretingut de TV3 és Tot es mou. La cadena excel·leix a fer info-entreteniment, programes riu on transcorren les hores i hi passa de tot: col·laboradors, tertulians, entrevistats i reporters, ben guiats per una anchor woman de prestigi, la millor: Helena Garcia Melero. Tot passa a través d'ella. El seu equip l'ha envoltat de les cares més conegudes del panorama audiovisual. Un dimecres com avui hi apareixen Mayka Navarro, Pilar Eyre o Empar Moliner. Un gran magazine. Hi té de tot, experts de tota mena i connexions amb cares que no acostumen a sortir a TV3. Tot es mou és l'únic programa que es permet col·laboradors a sou de TV3 que només s'expressen en castellà i no grinyola gens perquè són molt bones: Pilar Eyre, Elisa Beni o una col·laboradora habitual: Cristina Fallarás. La periodista i escriptora ha estat entrevistada a la contraportada del diari més llegit d'Espanya, El País, i hi ha reconegut un aspecte íntim que vol compartir amb els lectors i espectadors: després de tres matrimonis fallits amb tres homes s'ha enamorat d'una dona, una companya seva d'escola a Saragossa, i es casaran. 

Melero i Cristina Fallarás, TV3
Melero i Cristina Fallarás, TV3
Cristina Fallarás, TV3
Cristina Fallarás, TV3

Cristina Fallarás als 56 anys ha fet un gir sentimental a la seva vida, no es proclama bisexual ni falta que li fa. Només diu que a la seva edat es casarà, tot i que no viuran juntes, amb una dona de la seva edat amb la qual va compartir aula al Sagrat Cor de Saragossa: "Duermo de maravilla. Cuando dejas los tóxicos…Personas y sustancias. Fíjate, después de tres maridos me caso ahora con una mujer. No publiques que me caso con una mujer. Venga sí, puedes decirlo: me caso con una mujer, claro que sí. Después de tres maridos. ¡Feliz de la vida! Me di cuenta de que, de forma natural, quería avanzar con mujeres porque es con quienes me siento ligada, con quienes tengo muchas cosas en común y, sobre todo, con quien no tengo que discutir todo el rato cosas que considero básicas. Eso hizo que surgiera… pues una relación con una mujer. Una compañera del colegio del Sagrado Corazón [en Zaragoza]. ¡Qué divertido! No conviviremos en la misma casa, pese al matrimonio. Cada una tiene sus espacios, sus respetos, su intimidad". Living a part together, la nova moda de parelles que són parella sense viure juntes. Els tics i manies quan algú ha viscut sol molt de temps i no té ganes de compartir espai. Dues dones que s'enamoren, s'estimen i es casen. En el cas de Fallaràs després d'una vida de relacions heterosexuals als 56 anys fa un gir. Un gir cap a la felicitat. Per molts anys.

La Fallarás en Cuatro
La Fallarás a Cuatro

El dia que el nòvio la va amenaçar de mort

Cristina Fallarás és una veu poderosa dins el feminisme. Ha tingut males experiències amb els homes. A un article va fer pública la denúncia de violència masclista. De les que no es recullen a les estadístiques perquè el seu nòvio d'aleshores no la va matar: "Él les dijo a mis hijos 'Vuestra madre no va a trabajar. Es una puta". Y me mandó un sms 'Vuelve puta porque esta noche va a haber sangre". Terrorífic. L'article explica que un vespre d'octubre de 2011 quan Cristina Fallarás vivia a Barcelona amb els seus fills i el seu nòvio i havia de sortir: "Agarré las llaves y me dirigí a mis hijos "Salgo y ahora mismo vuelvo. Voy un momento a hacer una entrevista de trabajo". El mayor tenía 9 años y la pequeña, 3. Mi pareja de entonces, de pie junto a la puerta, me miró, volvió la vista hacia ellos y les dijo con una seriedad seca, pausada: "Vuestra madre no sale para una entrevista, vuestra madre sale porque es puta".

Cristina Fallarás TV3

Cristina Fallarás a Tot es mou, TV3

Fallaras Negre

Fallaràs enfrontant-se amb el periodista de dreta extrema Javier Negre, Cuatro

Uns dies després va tornar el calfred "Me llegó un mensaje al teléfono móvil. Esto decía: "Vuelve a casa, puta. Esta noche va a haber sangre". Ja no és un insult amb els fills de 3 i 9 anys al davant. Era una amenaça de lesions. La Fallaràs, gat vell, ja sap que li retrauran allò de "Per què no el vas denunciar" i explica com se sentia "Resulta ABSOLUTAMENTE imposible echar a un tigre, ahuyentarlo, espantarlo y la policía solo lo entienden cuando tu carne ya es pulpa en el suelo". La Fallaràs.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!