L'historial delictiu del que està acusat Albert Cavallé és extens. A Barcelona el coneixen com "l'estafador de l'amor". Aquest sobrenom delictiu és el que escriu la periodista de successos Mayka Navarro a les seves cròniques. La setmana de la Dona, Navarro, fent de reportera d'El programa de AR, s'ha acostat a la Ciutat de la Justícia on havia de declarar l'acusat de seduir i estafar diverses dones.

albert cavalle ACN

ACN

La justícia tindrà l'última paraula i Ana Rosa li pregunta si té cap condemna ferma: "No, Ara Rosa, ahora muchas denunciantes (es nega a dir-ne víctimes) ven que se archiva y deciden no inventarse nada. Vendré cada vez, partit a partit". Una manera de menysprear les dones que s'han sentit estafades: "A ellas nunca les preguntáis nada". Ana Rosa i Mayka no han entrat a qüestionar-lo i la segona li ha demanat una cita, com destaca el web de Telecinco:

La crònica que fa la cadena d'aquesta jornada judicial no parla de les dones que s'han vist vexades sinó d'això: "Mayka Navarro ha bromeado con él y hasta le ha pedido que le invitase al aperitivo. Entre risas y bromeando con la "buena pareja que hacen", Ana Rosa Quintana le ha pedido a Mayka que fuese a buscar su bolso, que había dejado solo". És el més encertat d'Ana Rosa, advertir la seva  empleada que vigili amb la bossa on té els diners.

navarro caballe telecinco

Telecinco

Així celebren a can Ana Rosa el 8-M.  Aquest és el nivell. La reina dels matins ja va advertir que ella faria vaga fent programa, o dit altrament, la vaga de dones que la faci Santa Rita, comunistes i podemites. Que torni Miquel Valls, l'altre reporter de Ana Rosa a Barcelona. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat