El proper 8 de març les dones estan cridades a fer vaga. L'any passat el moviment feminista va aconseguir que la dretanosa Ana Rosa no fes programa.  Irene Montero, líder de Podemos mentre Pablo Iglesias manté la baixa de paternitat dels bessons de la parella, desafia Ana Rosa Quintana un any després al seu programa de Telecinco: "A ver si nos volvemos a ver en la huelga, Ana Rosa". La presentadora de Telecinco recorda el passat 8-M amb contundència "Yo cerré este programa y fui a las manifestaciones". Enguany ha decidit que, amb el PSOE al govern, millor no fer-se la feminista.

ana ropsa quintana t5

Telecinco

AR no té miraments de pronunciar una frase absurda: "Yo este año voy a hacer la huelga haciendo el programa". Com? O fa vaga o fa programa. AR fent d'AR: a missa i repicant. Aquest és el vídeo:

¿Com justifica Quintana que enguany sí farà El programa de AR? "Ya tuve mi gesto. Hay que ser responsables y quiero hacerlo de otra manera, contando lo que está pasando. Iré a la manifestación después del programa si no es política". Montero: "Pero es que el feminismo es político. Quien lo convirtió en partidista fue el PP y Cs diciendo que era una huelga de comunistas y de Podemos". AR es defensa "No soy sospechosa de no ser feminista". 

irene montero telecinco

ana rosa telecinco

Telecinco

Montero acaba resignada a que Ana Rosa li regali "un dúplex", que no és un piset de dues plantes sinó una connexió en directe amb la líder de Podemos en doble finestra AR-Irene durant la manifestació de divendres 8-M. Només faltaria. Irene Montero és la líder del tercer partit espanyol i és una dona. Amb qui connectarà AR? Amb Dolors Montserrat?