'MasterChef' es prepara per vestir-se de gala una vegada més. El talent xou més reeixit dels últims anys posarà el segell d'or a la setena edició de 'MasterChef Celebrity' la propera setmana abans d'iniciar una nova etapa a TVE amb una doble emissió i més de trenta concursants. Com sol passar en el concurs, el que un s'imaginava al principi no acaba succeint.

El programa ha sorprès tots els espectadors amb una semifinal d'infart. En el primer cuinat l'emoció estava a flor de pell per als seguidors, però més aviat per als famosos. Després de gairebé tres mesos dedicats gairebé al 100% a les cuines, rebien un regal molt especial. Missatges de suport dels seus fills o els seus pares. Els celebrities havien de cuinar plats d'alguns dels finalistes de la seva versió, el que no sabien és que cuinarien per a alguns dels seus familiars.

Isabelle Junot
Isabelle Junot

En la prova d'exteriors cuinarien per equips, però se'ls valoraria de forma individual, per aquesta raó s'havien d'implicar al màxim en el treball. I en l'última prova havien de seguir la recepta d'una de les postres més complicades fins a la data a 'MasterChef'.

Patricia Conde i Lorena Castell, dues de les favorites del públic tancaven temporada amb un somriure. Les presentadors es preparaven per a la gran final després de rebre paraules d'elogi del jurat pel seu treball a RabioXo. Les dues se salvaven de la prova d'eliminació. Eren Manuel Baqueiro, María Escoté i Isabelle Juanot qui aniria a la fossa. Última oportunitat per aconseguir una plaça a l'esperada i desitjada final.

El repte que els venia per davant era especialment complicat, i no és per a menys. Una plaça a la final no es regala. Encara que disposaven de la recepta i de tots els ingredients ja a la cistella, els xefs havien de fer correctament un pastís de David Pallás basat en la creació del xocolater Amaury Guichon: un pa de pessic humit de xocolata gelificada de gerds, amb una mousse i acabada amb una rosa de xocolata vermella i una cúpula d'isomal. Unes postres que podien recordar-nos a La Bella i la Bèstia.

Isabelle Junot
Isabelle Junot

Isabelle Juanot era conscient dels seus errors. Fa setmanes que està cansada i dispersa

Finalment, era una de les clares favorites qui s'acomiadava de les cuines més famoses de la televisió. Semblava que anava a seguir la línia de Tamara Falcó, però finalment es va quedar a les portes. I és que aquestes dues últimes setmanes treballava massa lenta i semblava que estava cansada.

De fet, Isabelle ja tenia clar que seria l'última expulsada del programa, va titular a les seves postres La semifinal d'Isa malament. En tot moment ella ha estat conscient dels seus errors, més per badada que per falta de temps, i ha volgut enumerar-los-els als membres del jurat. "Li falta el botó de dalt, el disc de xocolata, que el tinc en l'abatidor...". "No m'expliquis els defectes, perquè te'ls trauré," ha apreciat Pepe Rodríguez, afegint que "a simple vista" semblava un plat bastant bé executat. Les postres també tenien errors tècnics, com la xocolata, que no estava ben temperada. "Les postres no han estat a l'altura", ha conclòs Rodríguez.