Masterchef 7 s'ha estrenat com a líder del share a Catalunya (14,4%) i a Espanya (21%), demostrant que el format conserva la seva força. Ja coneixem els noms, les cares i algunes de les habilitats dels 15 concursants de l'edició, i entre tots ells la xarxa (especialment a Catalunya) ha escollit el seu favorit: L'Aleix Puig, un peixater barceloní que va conquistar el jurat amb els seus entrepans... però també el cor dels espectadors (i fins i tot el d'alguna concursant).

El noi, ben plantat i amb coneixements de cuina, va aconseguir el davantal d'accés al concurs i els elogis de Jordi Cruz, Samantha Vallejo-Nágera i Pepe Rodríguez: "Puedes llegar lejos". Va escollir l'equip del xef de l'Abac per continuar l'aventura, i va ser un dels millors durant la fase d'eliminació.

Però la veritable salsa la posava durant el vídeo de presentació: Va dir que no té novia, que es cansa ràpid de les relacions i que fa pinta de xulo, cosa que espanta les noies. Una confessió que alguns han considerant com la primera relliscada del jove: "El otro día salí de la ducha porque se me olvidó la toalla y las chicas se quedaron contentas". Tot i això, va jugar la carta de "tengo a alguien especial fuera", per contestar al suposat interès d'alguna de les companyes de concurs.

Alerta, Aleix: vigila amb els teus comentaris, que la línia entre seguidors i detractors és finíssima, i podries perdre la condició de favorits per guanyar Masterchef. Això, és clar, sempre que l'audiència aguanti, capítol rere capítol, acabar a les dues de la matinada, demostrant l'interès de RTVE per les demandes dels espectadors.

En tot cas, el talent arrenca amb força una edició més semblant a La Voz que al programa original, amb el jurat fent de presentadors i alhora de contrincants. El programa ha guanyat en agilitat, tot i que segueix sent lent, i els patrons es repeteixen. Malauradament per a ella, ningú va trobar a falta l'Eva González. La seva ombra només la vam imaginar durant la fase de selecció d'aspirants, que va ser el més semblant a les audicions del concurs musical d'Atresmedia (programa al que va marxar la sevillana). Veurem si els matisos del format el mantenen com a líder al llarg de la singladura.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat