Mi casa es la vuestra és un programa de Bertín Osborne previst per l'estiu passat que Telecinco ha comès l'error d'emetre'l a la tardor i en competició amb el xou estrella de la TV. Tu cara me suena (20%) va destrossar un divendres més l'audiència dels famosos amb Bertín a la mansió de Marbella (9%). És molt estrany veure convidats amb poca roba sota un sol que crema parlant amb Osborne de cap actualitat perquè el programa es va enllaunar fa molts mesos. El drama d'una cantant de les més famoses d'Espanya no va contribuir a l'audiència de l'entrevista. Massiel és única guanyadora espanyola en solitari de la història a Eurovisió (la catalana Salomé va guanyar ex aequo amb 3 països més). El programa va fer coincidir Salvador Sobral amb Massiel com a vencedors del concurs musical amb més audiència de la TV. Però Massiel es va ensorrar recordant la seva decrepitud.

massiel ty5

Telecinco (clica la foto per veure el vídeo)

Massiel: "He perdido la visión en la mácula, veo periférico, si me tapo no te veo la cara, podría no caerme pero no puedo leer o ir al cine y al teatro. Llevo 7 años pinchándome. Otros se mueren de cáncer y yo me estoy quedando ciega. Es duro. No tiene cura." Osborne com sempre:"Pensaba que era broma". I Massiel ho remata: "Es absolutamente en serio, querido. Me he sentido muy mal porque no lo aceptaba. Cada vez que noto que pierdo visión me cabreo". Un drama per Massiel que es va haver de retirar dels escenaris fa 6 anys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#massiel que hoy celebra cumpleaños hablando con cariño de #rociodurcal 

A post shared by Javier (@javibal) on

Els fans no se'n saben avenir. Massiel sempre ha estat un esperit lliure: feia, deia i bevia el que li donava la gana. Ara als 71 anys creua els dits per no quedar-se cega del tot. Sempre podrà seguir escoltant música. La la la.