Arévalo és el mini-jo de Bertín Osborne. L'humorista es va fer famós a l'Un,dos,tres de la TVE dels anys 80 per fer acudits de mal gust, ell en deia "chistes de mariquitas y gangosos". Ara malviu als escenaris fent la claca d'Osborne. S'han barallat i reconciliat més que Pimpinella. Arévalo ha anat aquest dissabte al Sálvame Deluxe de Telecinco a mostrar les mans plenes de canelleres d'Espanya.  Explica que vol lluir la bandera com qui llueix la dels drets LGTBI.

arevalo banderas t5

Telecinco

La qüestió és que Arévalo no aclareix quins drets tenen limitats els espanyols que necessiten reivindicar com els independentistes o els gais. Com que el petit humorista és interessant en tant que explica coses de Bertín, l'anècdota amb suc és la que revela del cantant a Barcelona. Aquest és el vídeo:

Osborne actuava a Paral·lel i abans feia una partida de pàdel a unes instal·lacions esportives de la capital. S'hi vestia amb un xandall d'Espanya, cosa rara ja que a Madrid juga sense cap bandera. Però a Catalunya va optar per vestir-se amb roba i escut de la selecció d'Espanya. "Bertín en Barcelona jugaba todos los días, es un deportista total. Y se pegó con uno porque le pegó un empujón porque llevaba el chándal ese, pero un empujón en el pecho que le hizo daño. Se dio una vuelta y le hizo pun. Y Bertín se fue a por él". Osborne és corpulent i als 63 anys encara té força. Arévalo no explica qui en va sortir més mal parat.

bertin padel GTRES

GTRES

Arévalo afirma "Me da rabia que no se pueda presumir de ser español y de nuestra bandera". Ho diu mentre porta diverses rojigualdas a la vista. La ràbia es converteix en ira, l'ira en odi, i l'odi en patiment. Arévalo, un mestre savi i Bertín l'heroi espanyol. Que es vesteixi com vulgui i violència zero. Millor va ser l'entrevista que va concedir a En Blau on va mostrar un menyspreu evident per altres banderes, les independentistes, i va dir-nos "La situació actual a Catalunya em sembla de riure". Que torni a fer acudits de discapacitats intel·lectuals, si ho veu més graciós.