Catalunya és terra de talent. Sigui en el món de la interpretació, com en el món de la música, de l'art, l'arquitectura o de la cuina. Pel que fa a la gastronomia, les terres catalanes estan plenes de racons increïbles per menjar bé siguis on siguis, i així ho apunten tots els premis i reconeixements internacionals que s'han endut diversos xefs catalans. Tothom coneix els germans Roca, Nandu Jubany, els germans Torres, Ada Parellada, Carme Ruscalleda o la Maria Nicolau. Aquesta última segurament us sona a molts per aparèixer a la secció culinària del Tot es mou presentat per Helena Garcia Melero. La xef de la Garriga no és l'única que hi apareix, una altra xef que també podem veure i cada vegada és més famosa a Catalunya és Martina Puigvert, cap de cuina al restaurant de dues estrelles Michelin Les Cols a Olot i guanyadora del premi a millor cuinera jove d'Espanya l'any 2024.
Martina Puigvert ha aparegut molts migdies amb Helena Garcia Melero i altres companys del programa com Tomàs Molina, la seva feina com a cap de cuina està molt reconeguda i ja s'ha fet un lloc com una de les xefs joves més reconegudes de casa nostra. A part de Martina Puigvert, a la secció culinària del programa de TV3 també hi anaven altres xefs reconeguts com Carme Ruscalleda, Maria Nicolau, Albert Lorenzo, Arnau París, Teresa Carles i Lluc Crusellas. A aquest últim, famós per ser el millor xocolater del món, el coneix molt i molt bé. Els dos cuiners són parella i fa uns mesos Roger Escapa els entrevistava al Suplement de Catalunya Ràdio on van explicar la seva primera cita menjant pa amb tomata i embotit, i altres anècdotes del seu amor que ens van enamorar, així ho explicaven: "No teníem res i vam acabar menjant pa de pagès congelat, amb tomata i embotit de la Garrotxa. Vivim entre la Garrotxa i Osona, ens veiem cada dia i dormim cada dia junts, però a on, ho decidim sobre la marxa" Així és la parella i aquest és el fragment que ens va enamorar:
Cap de cuina d'un restaurant cada vegada més reconegut, premis i reconeixements pel seu talent culinari, un nòvio amb qui comparteix passió... La vida de Martina Puigvert gira al voltant de la cuina, la gastronomia i el seu restaurant, però això no és tot. La jove d'Olot no només té talent per dirigir la cuina d'un restaurant amb dues estrelles Michelin, sinó que, a més, té una altra afició que hem descobert fa molt poc. Martina Puigvert també té talent per la música i toca el piano de meravella. Sí, ho heu llegit bé. La xef assistia a Versió Estiu de RAC1 on parlava sobre el restaurant, el camí per aconseguir una tercera estrella Michelin, però, a més, s'animava a mostrar el seu talent ocult amb el piano, tocant el teclat en directe, i fent-ho així de bé. Aquest és el vídeo on ho mostra:
Martina Puigvert és una crack entre fogons, però si això no era suficient, a més, es defensa la mar de bé amb el piano, un altre do que no tothom pot tenir. Martina Puigvert, és el talent en persona dins i fora de la cuina!
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!