Catalunya és terra de talent. Sigui en el món de la interpretació, com en el món de la música, de l'art, l'arquitectura o de la cuina. Pel que fa a la gastronomia, les terres catalanes estan plenes de racons increïbles per menjar bé siguis on siguis, i així ho apunten tots els premis i reconeixements internacionals que s'han endut diversos xefs catalans. Tothom coneix els germans Roca, Nandu Jubany, els germans Torres, Ada Parellada, Carme Ruscalleda o la Maria Nicolau. Aquesta última segurament us sona a molts per aparèixer a la secció culinària del Tot es mou presentat per Helena Garcia Melero. La xef de la Garriga no és l'única que hi apareix, una altra xef que també podem veure i cada vegada és més famosa a Catalunya és Martina Puigvert, cap de cuina al restaurant de dues estrelles Michelin Les Cols a Olot i guanyadora del premi a millor cuinera jove d'Espanya l'any 2024.

Martina Puigvert ha aparegut molts migdies amb Helena Garcia Melero i altres companys del programa com Tomàs Molina, la seva feina com a cap de cuina està molt reconeguda i ja s'ha fet un lloc com una de les xefs joves més reconegudes de casa nostra. A part de Martina Puigvert, a la secció culinària del programa de TV3 també hi anaven altres xefs reconeguts com Carme Ruscalleda, Maria Nicolau, Albert Lorenzo, Arnau París, Teresa Carles i Lluc Crusellas. A aquest últim, famós per ser el millor xocolater del món, el coneix molt i molt bé. Els dos cuiners són parella i fa uns mesos Roger Escapa els entrevistava al Suplement de Catalunya Ràdio on van explicar la seva primera cita menjant pa amb tomata i embotit, i altres anècdotes del seu amor que ens van enamorar, així ho explicaven: "No teníem res i vam acabar menjant pa de pagès congelat, amb tomata i embotit de la Garrotxa. Vivim entre la Garrotxa i Osona, ens veiem cada dia i dormim cada dia junts, però a on, ho decidim sobre la marxa" Així és la parella i aquest és el fragment que ens va enamorar:


@catalunyaradio 🥰 Martina Puigvert, xef del restaurant Les Cols, i Lluc Crusellas, el millor xocolater del món, són noms molt coneguts del món de la cuina i, a més, són parella. Diuen que sabien l’un de l’altre dins del món de la gastronomia, però no havien acabat de coincidir. “I quan vam coincidir, vam coincidir de veritat”, bromeja Puigvert. Els horaris de la cuina no són fàcils, però al #SuplementCatRàdio la parella explica com s’ho fan per gaudir de temps junts, encara que el restaurant de Martina Puigvert sigui a Olot, i l’obrador de Lluc Crusellas, a Vic. #estiktokat#català#cuina #gastronomia #xef #xocolata ♬ original sound - Catalunya Ràdio
Cap de cuina d'un restaurant cada vegada més reconegut, premis i reconeixements pel seu talent culinari, un nòvio amb qui comparteix passió... La vida de Martina Puigvert gira al voltant de la cuina, la gastronomia i el seu restaurant, però això no és tot. La jove d'Olot no només té talent per dirigir la cuina d'un restaurant amb dues estrelles Michelin, sinó que, a més, té una altra afició que hem descobert fa molt poc. Martina Puigvert també té talent per la música i toca el piano de meravella. Sí, ho heu llegit bé. La xef assistia a Versió Estiu de RAC1 on parlava sobre el restaurant, el camí per aconseguir una tercera estrella Michelin, però, a més, s'animava a mostrar el seu talent ocult amb el piano, tocant el teclat en directe, i fent-ho així de bé. Aquest és el vídeo on ho mostra:
Martina Puigvert és una crack entre fogons, però si això no era suficient, a més, es defensa la mar de bé amb el piano, un altre do que no tothom pot tenir. Martina Puigvert, és el talent en persona dins i fora de la cuina!
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!