Una de les parelles més famoses de casa nostra acaba de donar la benvinguda a la seva primera filla. Es tracta de la model Martina Klein i del tennista Àlex Corretja, que a partir d’avui tindran algú més a casa, la petita Erika.

No és la primera experiència de paternitat per a cap dels dos. A casa ja hi ha el Pablo, d’11 anys, fill que la model va tenir amb la seva exparella, Alex de la Nuez. De la seva banda, el tennista ja té unes altres dues filles, Aroa i Carla, de 12 i 11 anys, respectivament, fruit de la seva relació amb Marta Cors.

 

A photo posted by Alex Corretja (@alexcorretja74) on

Malgrat no ser el primer fill per a cap dels dos, han viscut l’embaràs amb la màxima passió. La model, argentina de naixement però catalana d’adopció, ho va afirmar durant els mesos de gestació: "Estic com boja, la nena es mou tota l'estona i això em dóna embranzida, perquè sóc conscient que no sempre es tenen bons embarassos. Estic vivint amb alegria aquest moment màgic que he buscat", va afirmar.

 

A photo posted by Alex Corretja (@alexcorretja74) on

Bones notícies per a la parella i per a la salut de la petita. Ara 'només' falta esperar que creixi per veure si és més de les passarel·les... o de la raqueta.