L’actriu Marta Torné i l’escriptor Màrius Serra han estat els últims convidats de l’Estranyes Parelles, el programa de TV3 on dos personatges coneguts d’àmbits diferents es troben per sorpresa en un dinar.

La primera anècdota arriba al minut 1 de la trobada, quan Serra no és capaç de reconèixer Torné. “Em coneixes o no?”, pregunta l’actriu, després d’una efusiva salutació de l’escriptor. Serra finalment reconeix que no sap qui té davant, fet que en cap cas fa emprenyar Torné. “Veus! Ho sabia! Quan t’he vist he pensat ‘segur que em no coneix a mi’”, ha afirmat l’actriu entre riures.

ferrer serra torne   tv3

TV3

Torné ha aparegut en nombroses sèries espanyoles, des d'El internado, passant per Los protegidos o Velvet Colección. Fins i tot ha estat presentadora de Cámbiame, el programa de canvis estilístics de Telecinco. La raó de tot és que Serra no sol veure els canals d’espanyols, d’aquí el desconeixement que tenia de Torné.

És enmig d'aquesta conversa que l’actriu deixa anar la clatellada de la nit: “és que aquí a Catalunya no em surt tanta feina com a Madrid, aprofito per dir-ho”. Enlloc millor que TV3 per llançar un missatge així, devia pensar l’actriu, que no trepitja la pública catalana des de 2014, quan va participar de la sèrie 39+1.

Més endavant a la conversa, Torné insisteix que li fa "ràbia" no poder treballar a Catalunya, si bé assegura que "no és perquè jo no vulgui".

A PARTIR DEL MINUT 13

Més feina, a Madrid

Torné viu a cavall entre Barcelona i Madrid, les seves ciutats de naixement i d’adopció, respectivament. L’actriu afirma que a la capital espanyola “hi ha moltes més oportunitats” pel que fa al seu sector. Malgrat això, està disposada a tornar a treballar a Catalunya... com queda clar amb la citada clatellada.

Sobre el procés, Torné diu que a Madrid no s’ha trobat amb gent que parli sovint de la independència de Catalunya, i que pateix molt més els comentaris sobre el Barça, equip de què n’és ferma seguidora.