Em permetran que comparteixi la meva devoció per la Marta Torné amb vostès i una certesa sobre la presentadora catalana: la Marta que veuen, la que han vist durant tots aquests divendres presentant Eufòria, divertida, espontània, ocurrent, sense vergonya, hipnòtica, sensible i sempre amb un somriure d'orella a orella, és la Marta real. La Marta és com aquell anunci de 'Tenn' i el algodón no engaña. La Marta és igual que aquell cotó, no enganya. És tal com raja davant i darrere de càmeres. Virtut que no tothom que surt a la tele té. I el més important, ha estat així tota la seva vida, des que va començar a fer televisió, moment que servidor va veure, viure i compartir. És el que té l'amistat que va unir aquella troupe irrepetible que va formar el Jordi González al Vitamina N de City TV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Torné (@marta_torne)

Mantenir-se fidel a un mateix, tenir aquesta bonhomia i simpatia sempre, davant dels espectadors o assajant amb la resta de l'equip quan els focus no s'han encès, és un dels punts forts de la Torné. El que sí que ha anat canviant amb el temps, d'altra banda, com tothom, és la seva imatge, com és normal. Són molts anys ja de carrera professional, molts programes en els quals ha participat i molts looks davant dels espectadors. De totes maneres, ella no ha estat mai de canvis radicals. Més o menys ha anat mantenint la imatge d'ella que tots tenim, aquesta:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Torné (@marta_torne)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Torné (@marta_torne)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Torné (@marta_torne)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Torné (@marta_torne)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Torné (@marta_torne)

Així l'hem vista els darrers temps a Eufòria o en la seva vida, que comparteix amb els seus seguidors a xarxes, mostrant-nos què la fa feliç, com per exemple el seu estimat gosset Rufus, a qui ja coneixen els espectadors de TV3 d'alguna vegada que l'ha portat a plató. Somriure marca de la casa i cabellera llarga, amb ones i normalment, d'un color molt fosc. Guapíssima. Igual que ara, quan ha decidit canviar de look i afrontar l'estiu amb una nova imatge de la mà d'un dels seus centres de bellesa de capçalera, Anara by Ana Lérida. Com ella diu, "gracias por este super color con mucha luz para el verano. Me encanta!!! Y a vosotros??". També. Igual que al seu inseparable Rufus, que l'ha acompanyat a la perruqueria (aneu passant les fotos i el veureu). Igual que a la xarxa, que li ha dedicat merescuts elogis en veure com s'ha posat molt més rossa, color més lluminós de cabells ara que és temps de sol i platja. Els seus seguidors, encantats de la vida:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Torné (@marta_torne)

"Más rubia, me encanta", "Guapísima para el verano!", "Gorgeus", "Estás preciosa", "Qué bonita eres", són algunes de les floretes que li ha dedicat la xarxa. Parafrasejant la pròpia Marta, quan li deia allò a Jordi Cubino de "Cubinito dime por qué!!" cantant com si fos Chiquitita d'Abba, "Martita, dime por qué... te queda tan bien el color rubio!!". Marta Torné, meravellosa.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!