Si fa setmanes Canales Rivera, col·laborador de Sálvame, estava de rigorosa actualitat després de ser enxampat a Andorra, de cap de setmana romàntic, amb una guapa empresària catalana de cabell ros, ara la història es torna a repetir. I és que una companya del torero, del programa de les tardes de Telecinco, ha estat vista in fraganti en actitud molt afectuosa amb la seva nova il·lusió. Parlem d'un atractiu empresari català de Barcelona. Un jove, anomenat Josep i que té 37 anys d'edat, amb qui la col·laboradora de Sálvame, aproximadament, porta sortint des de fa poc més d'un mes.

Una relació que de ben segur fa molt parlar. Especialment perquè l'esmentada col·laboradora, fins fa poc, mantenia una altra relació amb un jove policia anomenat Rubén de 32 anys. L'empresari català, per la seva part, fins també fa molt poc sortia amb una companya de cadena de la col·laboradora de Sálvame. De manera que hauria canviat l'una per l'altra. La identitat de la col·laboradora de Telecinco i les apassionades fotos amb seu nou nòvio català, a continuació.

Marta López 'Sálvame' Telecinco

Marta López / TELEZINCO

La que fos concursant de Gran Hermano, Marta López, i ara col·laboradora de diversos programes de Telecinco, està de rigorosa actualitat. El motiu no és cap altre que la relació que manté, des de fa poc temps, amb un empresari català de Barcelona. Així ho revela la revista Diez Minutos a la portada de la seva edició del dimecres 16 de febrer. Una relació entre Marta i Josep que va començar a començaments de 2022 quan els dos es van conèixer en un sopar.

Sopa per cert, al que també van anar altres famosos com Alejandro Albalá, Omar Sánchez, l'ara exmarit d'Anabel Pantoja, i Alèxia Rivas, col·laboradora de Telecinco que el dia del sopar estava sortint amb l'empresari català. Una relació entre Alèxia i l'empresari català que es va acabar trencant per culpa de Marta López. I és que Josep, només veure a López en el sopar, es va quedar fascinat amb ella i no va dubtar a canviar a Alèxia per Marta. Un gest, revela la revista Diez Minutos, que va sentar molt malament a Alèxia Rivas. Tant que no només va optar per bloquejar l'empresari català de Whatsapp, sinó també de les xarxes socials.

Un embolic amorós entre Marta López i Alèxia Rivas que no és la primera vegada que succeeix. En el any 2020, concretament a l'abril, al principi de la pandèmia del coronavirus, Marta López va trencar la seva relació amb Alfonso Merlos per culpa de Rivas. I és que Alèxia va ser enxampada a casa de Merlos, passejant en roba de bany pel menjador, mentre Merlos feia una entrevista a través del seu ordinador. Un escàndol que es va batejar com el 'Merlos Place' i va donar la volta al món en sentit literal.

La història entre Alèxia Rivas, Alfonso Merlos i Marta López, mare de tres fills fruit de dos pares diferents, va arribar a sortir fins i tot en el programa The View del canal nord-americà ABC, presentat per l'actriu nascuda a Nova York, Whoopi Goldberg. Es repetirà la història de nou? I és que ara has estat la col·laboradora del programa Sálvame, Marta López, la que ha deixat a Alèxia Rivas sense parella. La de voltes que dóna la vida.