Diuen que la primavera la sang altera. Tot i que aquest refrany sembla no tenir molt sentit, o gens, per a un famós col·laborador de Sálvame. I és que recentment, per a sorpresa seva, ha estat enxampat amb la sang molt alterada, i molt ben acompanyat, per una atractiva dona de cabell ros, a Androrra. Uns dies al país veí en el quals el col·laborador de Telecinco i la seva acompanyant han aprofitat per gaudir del bon temps i de l'esquí, un dels seus esports preferits.

També han aprofitat per donar-se molt afecte i menjar i beure sense parar. Per a això estan les vacances, per curtes que siguin. Un pas per Andorra de què el col·laborador de Sálvame ha presumit a través de les seves xarxes socials amb una cridanera foto. Encara que més cridaner és el comentari que ha escrit, juntament amb l'estampa que no ha passat desapercebuda per a ningú. La identitat del famós, el nom del seu acompanyant i les imatges que els delaten, a continuació.

canals rivera pizzeria xicota|núvia andorra

Canales Rivera i acompanyant a Andorra / TELECINCO

"Molt tonteig hi havia entre ells. No paraven de fer manetes i en el moment que vam entrar l'estava mirant amb la mateixa cara que algú posa quan vol lligar amb una altra persona". Aquestes són les declaracions que una dona que va presenciar tot l'ocorregut ha confessat per al programa Socialité, de María Patiño. Una dona que va ser la responsable d'enxampar el col·laborador de Sálvame i el seu acompanyant en una pizzeria d'Andorra posant-se les botes. El col·laborador del qui parlem és Canales Rivera, actualment solter, que fins fa poc ha estat de rigorosa actualitat per mantenir una nit de passió amb la seva companya de cadena, Alba Carrillo.

Una d'escapada del torero Canales Rivera fins a Andorra, per esquiar, que ha fet en companyia d'una explosiva dona catalana, que actualment treballa com a influencer i està separada del seu marit. Té 37 anys, és de Barcelona i en un passat va exercir com a model. El seu nom és Anna Vaqués i a Instagram té fotografies com aquestes:

anna vaquis foto 1

Anna Vaqués / INSTAGRAM

anna vaquis foto 2

Anna Vaqués / INSTAGRAM

anna vaquis foto 3

Anna Vaqués / INSTAGRAM

Una guapa catalana amb qui sembla que Canales ha recuperat la il·lusió en l'amor i torna a tenir papallones a l'estómac, després de participar en el reality de Telecinco, Secret Story, on va coincidir amb la que fos la seva ex, Cynthia Martínez.

De fet, tan bé està el col·laborador de Telecinco amb la de Barcelona que en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 110.000 seguidors, ha compartit una foto en la qual apareix sol. Foto que acumula més de 3.000 'm'agrada' i 100 comentaris que ha sorprès a molts amb el text que ha adjuntat. Parlem d'això:

"Diuen que els dies més importants són el dia que neixes i el dia que descobreixes per què. Per a mi son tres els dies més importants, i brindo per aquest tercer dia". Unes paraules amb què, a la seva manera, afirma que el tercer dia més important en la seva vida no ha estat cap altre que quan ha conegut la catalana Anna Vaqués, que sembla que li ha robat el cor.

Una dona casada durant 13 anys, segons revela Telecinco, que actualment es troba en tràmits de divorci de qui fos el seu marit. El que també crida l'atenció de la catalana és que el seu excunyat no és cap altre que l'estilista, crític de moda i col·laborador de televisió, el català Erik Putzbach. Acabarà la relació entre Canales Rivera i la catalana a bon port? O es tracta d'un aventura més que té els dies comptats?