Grans amics dins i fora de la pantalla. Marta Bosch, presentadora d'esports en el TN Migdia de TV3, ha demostrat la bona sintonia que manté amb Xavi Coral amb un comentari que no ha passat desapercebut per a ningú. Unes paraules arran de l'entrevista que el dissenyador gràfic nascut a Buenos Aires, America Sánchez, va concedir a Víctor Amela diumenge 9 de maig en una entrevista per a 'La Contra' de La Vanguardia. L'artista va confessar que els presentadors de TV3 tenen cara de "pintures romàniques". Una comparació que ha portat cua i a la que han reaccionat molts: Toni Cruanyes, Ariadna Oltra o Angès Marquès, entre d'altres. Foto de Marta i Xavi junts:

Perfil d'Instagram de TV3, Xavi Coral i Marta Bosch

Perfil d'Instagram de TV3, Xavi Coral i Marta Bosch

"Jo em veig més cara de Mortadelo del gran Francisco Ibáñez", va confessar el presentador de la cadena pública, en el seu compte de Twitter, el dilluns 10 de maig, quan faltaven pocs minuts per la una del migdia. Una publicació que va compartir amb una fotografia de l'entrevista d'America Sánchez. Adjuntem tweet:

Perfil de Twitter de Xavi Coral

Perfil de Twitter de Xavi Coral

Foto de Xavi Coral:

Xavi Coral TN Migdia TV3

Xavi Coral, TV3

Foto de Mortadelo:

Dibuix de Mortadelo, foto de Twitter

Dibuix de Mortadelo, foto de Twitter

Unes paraules, tirant d'ironia, que no han passat per alt a Marta Bosch. Motiu pel qual l'experta en esports no ha dubtat a contestar al seu company. Ho ha fet amb el següent missatge, lloant la seva tan característica calba. Un look capil·lar amb què Xavi Coral aixeca passions, sent un dels homes més desitjats del panorama de la televisió a Catalunya. El comentari de Marta, a continuació:

Perfil de Twitter de Marta Bosch

Perfil de Twitter de Marta Bosch

Xavi Coral, amb cara de pintura romànica, un aire a Mortadelo i presumint de tenir la segona calba més atractiva de Catalunya, cada migdia a partir de les 14.30 a TV3. No se'l perdin, val la pena.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat