Aquests dies Pep Guardiola ha tornat a casa seva, Catalunya, després del seu espectacular final de temporada amb el Manchester City. Campió de tot i seguirà al club anglès. Enveja sana de molts barcelonistes. Si més no, el tenen a prop quan torna a casa, a Barcelona. Viu a una torre preciosa de Pedralbes on és evident que acabarà instal·lant-se definitivament quan acabi el seu periple d'entrenador. A Catalunya aquests dies l'hem vist jugant a golf en un torneig benèfic o sent entrevistat a El matí de Catalunya Ràdio per Mònica Terribas en el dia del seu retorn efímer pels 40 anys de l'emissora. Manté un perfil baix, de no opinar gaire del Barça i de negar, sempre que li pregunten, que pensi a tornar mai a ser entrenador del Barça. Potser amb un altre càrrec. Tant de bo.

Els que també són notícia són els seus fills. Tots tres, Maria, Màrius i Valentina, tenen Instagram, però només la filla gran, la Maria que viu de ser Instagramer, el té obert. La petita, Valentina, és menor i el manté tancat i el mitjà, Màrius de 20 anys, és molt més discret. No només el té tancat sinó que només ha penjat set posts. Queda clar que entre els seus interessos no hi ha la fotografia, la moda o la vanitat. Ara es publica quina és la professió d'en Màrius Guardiola. Fins ara l'havíem vist seguint el seu pare a diversos partits europeus. A Barcelona no hi passa llargues estades i manté un perfil desapercebut. Viu a Manchester però no perquè es dediqui a seguir el seu pare arreu. És la ciutat on s'ha fet empresari. És espavilat, guapo, esvelt i espigat, amb ulleres i molt semblant al seu pare amb 20 anys. No se sabia a què es dedicava professionalment. Fins ara.

Una pàgina web publica que Màrius Guardiola és CEO de tres empreses a Manchester. És el director executiu amb només 20 anys. A l'edat que altres fa poc que són universitaris, en Màrius ja governa 3 startups. Empreses noves que gràcies a l'ús de les noves tecnologies i a un model de negoci estable tenen grans possibilitats de creixement. Queda clar que no només ha heretat el físic del seu pare. És un geni. Té una agència de màrketing que fa serveis de publicitat, i dues startups més amb el seu nom: Magius Holdings Limited, M4rius Holding Limited y Lead the Market Limited. El seu soci es diu Muhammad Abdullah Gerim, un empresari alemany de 29 anys amb arrels turques que ha estat agent de jugadors de futbol. Màrius, un geni, un pencaire i, de moment, sembla que solter. Se'l rifaran. Hi ha moltes imatges d'ell a les xarxes però cap la penja ell. Surt divertint-se amb joves de totes les nacionalitats. És català però acostumat a viure per tota Europa seguint el seu pare. Barcelona, Itàlia, Munic i ara el Regne Unit:

Màrius Guardiola IG
Màrius Guardiola IG
Màrius Guardiola Instagram ok
Màrius Guardiola Instagram

pep guardiola hijos GTRES

Pep Guardiola i els seus fills: Màrius, Valentina i Maria, GTRES

El noi apareix a les pàgines dels fans de Guardiola que s'han adonat de semblança cada vegada més evident del pare i el fill. A l'esquerra en Pep quan tenia 18 anys amb la mítica samarreta Meyba del Barça de Núñez i Cruyff. A la dreta Màrius Guardiola també vestit amb l'equipament culer. Són dues gotes d'aigua:

marius guardiola instagram

Màrius Guardiola, Instagram

Alguns recorden encara el dia del comiat de Pep Guardiola al Camp Nou, el maig de 2012, quan va acompanyar-lo tota la família a la banqueta en un camp buit. Fa 10 anys, el jove Màrius tenia 9 anys i imitava el seu pare fent veure que donava ordres des de la banda. Aquell noi divertit i espavilat s'ha fet empresari:

marius guardiola a la banqueta 2012, TV3

Màrius Guardiola en l'adeu d'en Pep, 2012, TV3 

marius guardiola GTRES

Màrius Guardiola i el seu pare, GTRES

Molts i moltes fans del fill volien que si no juga a futbol, estudiés per entrenador. Ho porta a la sang. Doncs no, empresari, com la mare, Cristina Serra, propietària amb la seva família de les botigues de moda Serra Claret. Una nissaga amb elegància, bellesa i molt de talent.