La millor instagramer de Catalunya es diu Maria Guardiola, per popularitat, cura en les fotos, senzillesa en els textos i absència d'escàndols. La majoria de persones que viuen de la xarxa de les vanitats, Dulceidas i similars, tenen un punt impostat, preparat, d'empresa de xurros que fa instagrams. La filla del míster del City ha tingut la cura de no abusar de les fotos i de mostrar-se misteriosa, sense declaracions, entrevistes ni ensenyar massa. No se sap qui és la seva parella, després de tallar amb el futbolista Dele Alli. Malgrat aquest misteri, o gràcies a això, la filla gran ja ronda el mig milió de followers i les marques de moda se la rifen. Amb un afegit: el seu Instagram va començar privat, només per als amics a qui ella acceptava. El mateix que fa ara el seu misteriós germà mitjà: Màrius de 19 anys. Costa trobar-ne fotos. És aquest:

Hi ha moltes imatges d'ell a les xarxes però cap la penja ell perquè el seu compte d'Instagram és privat. Un noi tímid, amb ulleres, aspecte intel·lectual, espigat i definitivament tan atractiu com la seva germana gran. A les imatges surt divertint-se amb joves de totes les nacionalitats. És català però acostumat a viure per tota Europa seguint el seu pare. Barcelona, Itàlia, Munic i ara el Regne Unit:

Màrius Guardiola IG
Màrius Guardiola IG
Màrius Guardiola Instagram ok
Màrius Guardiola Instagram

pep guardiola hijos GTRES

Pep Guardiola i els seus fills: Màrius, Valentina i Maria, GTRES

El noi apareix a les pàgines dels fans de Guardiola que s'han adonat de semblança cada vegada més evident del pare i el fill. A l'esquerra en Pep quan tenia 18 anys amb la mítica samarreta Meyba del Barça de Núñez i Cruyff. A la dreta Màrius Guardiola també vestit amb l'equipament culer. Són dues gotes d'aigua:

marius guardiola instagram

Màrius Guardiola, Instagram

Alguns recorden encara el dia del comiat de Pep Guardiola al Camp Nou, el maig de 2012, quan va acompanyar-lo tota la família a la banqueta en un camp buit. Fa 10 anys, el jove Màrius tenia 9 anys i imitava el seu pare fent veure que donava ordres des de la banda. Aquell noi divertit i espavilat s'ha fet gran:

marius guardiola a la banqueta 2012, TV3

Màrius Guardiola en l'adeu d'en Pep, 2012, TV3 

marius guardiola GTRES

Màrius Guardiola i el seu pare, GTRES

Pep Guardiola ha vist molt futbol aquest mundial i els seus fans esperen tornar-lo a veure per Nadal a la Premiere. I els molts i moltes fans del fill volen que si no juga a futbol, estudiï per entrenador. Ho porta a la sang. No se li coneix parella, molt jove, post-adolescent, però molt fotogènic i elegant. Com el pare. Que deixi Instagram per la germana.