L’actriu sabadellenca Mariona Ribas és, des de fa tres anys, empresària. Famosíssima per haver interpretat, durant prop d’una dècada, el paper de la Marta a ‘El Cor de la Ciutat’ (i per haver fet també de Marta a ‘Amar es para siempre’), l’artista compagina la feina al damunt dels escenaris i al davant de les càmeres amb una afició que ha convertit en un negoci: la costura.

mariona ribas el cor de la ciutat

TV3

“Cosir i teixir em fan feliç”, escriu a la seva biografia d’Instagram. El ‘hobby’ li ve de família: la Mercè Deu, la mare de la Mariona, era modista, i a casa els feia ella mateixa la roba. Una feina que l’actriu va començar a viure com una afició. En una entrevista a la revista ‘Diez Minutos’, l’actriu catalana va explicar fa uns mesos que, durant dotze anys, va estar fent classes de costura. I ara n’és una experta. Fins al punt que, al desembre del 2016, la Mariona Ribas i la seva mare van crear la seva pròpia empresa. El nom del seu negoci és ‘Cuddles’ (la paraula anglesa que els nens fan servir quan volen una abraçada) i es dediquen a elaborar accessoris artesanals per a nadons.

 

 

 

Com a la tele, la Mariona Ribas ho borda!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat