Quan un va a prendre alguna cosa a algun local, bar, restaurant o cafè, no sap què hi trobarà. Sovint, plats impecables, bon tracte i una relació educada de client-treballador. De vegades, però, hi trobem alguna cosa més, inesperada, al nostra plat o la nostra tassa. Insuperable quan l'exjugador del Barça, Cesc Fàbregas, amb un nom impronunciable si no ets català, va anar a un restaurant, amb diferents convidats il·lustres, i es va trobar això com a senyal identificatiu de quin era el seu lloc a taula:

cesc sex
 

Ara ha estat la periodista catalana Mariola Dinarès qui no es pot creure què li han posat quan ha demanat un cafè a l'aeroport de Tallinn, la capital d'Estònia. Just abans d'agafar un vol de tornada cap a Catalunya, la locutora ha anat a una de les cafeteries i encara es pessiga. Dinarès dirigeix i presenta el programa de Catalunya Ràdio Popap des del 2016, un programa als migdies sobre xarxes socials, i, per cert, fa uns dies va rebre una mala notícia després de les acusacions i whatsapps revelats per un extreballador seu, passant comptes en públic de la relació laboral que tenien i del mal record que li va deixar l'experiència. Però avui la cosa no va de missatges sinó d'imatges que li han alegrat el dia. La que s'ha trobat dins la tassa de cafè.

280545520 754574375548278 1563602981199622597 n
Mariola Dinarès i el seu equip a Catalunya Ràdio / IG
301166157 1010651442938114 4191962726499810207 n
Mariola Dinarès / IG

Segur que molts de vostès, amants de prendre un bon cafè, tallat o cafè amb llet, s'hauran trobat veritables aberracions quan han fet la seva comanda. Molts cambrers i personal dedicat a l'hoteleria demostren tenir inquietuds artístiques, i segur que en alguna ocasió s'hauran trobat amb algun disseny fet amb l'escuma: cors, paraules o dibuixos romàntics. I no cal ser només algú que treballa en un bar. El porter del Barça, Marc André Ter Stegen, li fa sovint aquest dibuix a la seva dona quan li prepara un cafè.

ter stegen cafe 3
 

El que s'ha trobat, però, la Mariola, no té res a veure amb romanticismes... O sí, ves a saber cadascú a quina part del cos té el romanticisme. "De tornada a Catalunya! Cafè content a l’aeroport de Tallinn", escriu la periodista. I tan content. Què li han posat al cafè a la locutora, a la capital d'Estònia? Quin dibuix li han posat a la tassa, fet amb l'escuma? Una imatge explícita que no ofereix lloc a dubtes. O sí. Perquè tot i que la majoria hi veu el que es veu, una imatge pujada de to, qui sap si una indirecta d'un cambrer agosarat, d'altres hi veuen una explosió... atòmica:

 Això és començar el dia amb energia.