El mes de desembre passat Isabel Preysler va revelar en una exclusiva previ pagament que havia posat punt i final a la seva relació amb Mario Vargas Llosa. Vuit anys d'amor que no van ser tan feliços com semblava en un primer moment. Segons la mare de Tamara Falcó, la relació es va trencar per la constant "gelosia infundada" de l'escriptor cada vegada que la reina de cors arribava de festa. Tanmateix, el peruà va explicar que estava fart del món a què pertanyia la filipina. Un món de mentida carregat de càmeres i exclusives pagades. Una vida mediàtica que ell no desitjava.

En 2020, Isabel Preysler i Tamara Falcó van estar a punt de separar-se però es van donar una segona oportunitat. Curiosament, fa un parell d'anys, Mario Vargas Llosa va revelar en el seu relat 'Els vents' la veritat de la seva relació amb la socialité. Segons aquest, hauria estat un enamorament "de la pichula". Mai no va estar enamorat, i és que el seu gran amor sempre va ser la mare dels seus fills, Patricia Llosa, amb qui hauria tornat. Celebraven els 50 anys de casats quan a l'escriptor se li va ocórrer deixar-la per Isabel. Es penedeix.

Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler teatre real
Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler teatre real

Ara per ara, Isabel Preysler no ha refet la seva vida. La filipina tanca el seu cor amb clau. Als seus 72 anys enamorar-se no és una prioritat. En el dia d'avui vol dedicar-se a ella i a la seva família, la seva felicitat són els seus fills i els seus nets. Ara mateix està centrada en el casament de Tamara Falcó.

Isabel Preysler, enamorada d'una altra persona

Diverses periodistes li han atribuït alguna relació, tanmateix ella no confirma els rumors, més aviat els desmenteix. Segons Paloma Barrientos, la mare de Tamara Falcó estaria il·lusionada de nou. La periodista assegura que estaria veient-se amb un empresari espanyol important: "Es veuen fora del país, és un senyor que està divorciat d'uns 70 anys amb molt bon aspecte".

Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler
Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler

Segons la col·laboradora, es tractaria d'un empresari amb una bona posició econòmica i un gran patrimoni. La periodista assegura que fa mesos que per Isabel Preysler es veu amb aquest home fins ara desconeguda, una cosa que deixaria en mal lloc a la reina de cors, ja que en aquell moment encara mantenia una relació amb Mario Vargas Llosa encara que les coses no fossin bé.

Algunes altres fonts asseguren que Mario Vargas Llosa sabia de l'existència d'aquesta persona i veia la bona relació i complicitat que tenia amb Isabel, això li posava gelós.