Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa van trencar la seva relació a finals de l'any passat. Va ser la reina de cors l'encarregada donar per finalitzat el festeig. És la primera vegada que la de Porcelanosa fracassa en l'amor. Segons va explicar ella en una exclusiva premi pagament, es va cansar de la gelosia infundada de l'escriptor. Tanmateix, el peruà va negar la versió del seu ex. Segons el seu entorn, el premi Nobel es va cansar de la seva forma de vida. Ambdós pertanyien a dos mons diferents. Mario odiava el món de la premsa i les càmeres, i així com les cremes i els tractaments d'estètica.

Després de les paraules d'Isabel Preysler es va crear una campanya de desprestigi cap a la 'socialité'. Però tant la seva filla Tamara Falcó, com alguns ex ,como Julio Iglesias, han sortit en la seva defensa. La marquesa de Griñón ha confessat que la seva mare no passa un dels millors moments. Ella intenta passar el major temps amb ella i distreure-la amb els plans del seu futur casament perquè estigui distreta. "Òbviament no està passant per la seva millor època perquè està rebent un cop després de l'altre", ha dit Tamara Falcó.

Isabel Preysler Navidad
Isabel Preysler Navidad

Isabel Preysler es recupera després dels missatges d'ànim de la seva família i amics

Tamara Falcó va parlar alt i clar a 'El Hormiguero' i va aprofitar per dedicar-li unes paraules d'agraïment a Julio Iglesias. "M'ho va explicar la meva germana i diu 'Que mono'. El que ha fet és molt afectuós, em sembla bonic i molt romàntic". Moment en què es va aprofitar per fantasiejar sobre un acostament entre els ex d'Isabel. "Els fills de pares separats sempre volen que els seus pares tornin. Amb el meu pare ja és una mica complicat", ha fet broma, deixant estupefactes els seus companys (cal recordar que el seu pare, Carlos Falcó, va morir el 2020 per covid). "Amb Julio també seria complicat perquè hauria de deixar una altra família, però bé...".

Isabel Preysler intenta animar-se envoltada d'amigues que li donen el seu suport més gran. Després de la seva ruptura amb Mario Vargas Llosa, la reina de cors ha reprès els seus coneguts berenars dels divendres a la seva casa familiar, que organitza per als seus íntims i amics. Junts veien una pel·lícula i prenien alguna cosa mentre parlaven i es posaven al dia. La mare de Tamara Falcó ha tornat a celebrar aquells dies tan especials però sense cinema.

Isabel Preysler i Tamara Falcó EFE
Isabel Preysler i Tamara Falcó EFE