Possiblement en veure la foto d'aquest jove, s'hauran quedat igual. La seva cara, i el seu cos, així com de la resta de participants de Love island, no els va veure ni el tato en l'estrena. El nou reallity d'Atresmedia que va debutar amb una pírrica xifra de share, un 4%, tot i haver-se estrenat de manera simultània a tres cadenes del grup, Neox, Mega i Atreseries i tot i comptar amb una assegurança de vida com és Cristina Pedroche. Succedani de La isla de las tentaciones, ningú no va caure en la temptació de veure'l. Nois i noies en banyador i biquini triant-se els uns als altres i fent jocs suposadament eròtico-festius com passar-se cartes de boca en boca.

island

island2

island3

'Love island' / Atresmedia

Tampoc és important el funcionament. La clau és que comencin a enllitar-se i a formar parelles entre ells. Com veure els tronistes de Mujeres y hombres y viceversa en una piscina prenent pinya colada en un comiat de solter/era. Però fa tant de temps que a la tele només veiem participants d'aquesta mena a tot arreu, que ja no és que a l'audiència ja no li produeixen cap efecte, sinó que comença a estar fins el gorro de pectorals, escots i diàlegs de vergonya aliena. De fet, és tan poca l'expectació que ha despertat aquest programa, que fins i tot se'n parla més de la germana d'un dels concursants que no pas d'ell mateix.

moure2

moure3

Moure, de 'Love island' / Neox

Aquest que veuen és Mario Moure, un dels guaperes del realllity. O isleños, com els anomenen. La tarjeta de embarque del jove, o el seu perfil, indica que és un atleta con alma de niño de 28 anys, nascut a Madrid, però que viu a Granada, i que és Tècnic Superior d'Activitats Físiques de l'Esport. La seva carta de presentació estava farcida de frases amb una forta càrrega de profunditat: "Me impacta mucho lo de... ¡Dios! ¡Vaya jaca! ¡Pum! Me acojono. Ahora vamos a comernos la isla... y los melones". Filosofia en vena.

Arriben a posar la frase del tal Moure al panell de La ruleta de la suerte i no l'encerta ni l'apuntador, per moltes vocals que regalessin. Mentre aquest rapsoda intenta menjar melons, la seva germana tira d'orgull de família per fer-nos saber que el noi no és l'únic Moure conegut de la cadena. Perquè la seva germana és la popular hostessa del programa presentat per Jorge Fernéndez, Laura Moure. Ha estat ella mateixa qui ho ha compartit a les xarxes socials animant al seu germà en un Stories: “Mi hermanito en busca de cuñada para mí”.

jorge i laura moure

Jorge Fernández i Laura Moure / @laumou

laura moure3

Laura Moure / @laumou

laura moure2

Laura Moure / @laumou

Veurem si el seu germanet li troba cunyada o no. De moment, el noi ja ha manifestat que la seva dona ideal ha de saber fer trenes i compartir una de les seves passions, el manga.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat