L'estrena de 'Aquellos maravillosos años' a Telemadrid, el nou programa de Toñi Moreno, tenia molt de morbo. I no va decebre ningú. No, perquè aquest primer programa tenia a una convidada de campanetes com María Teresa Campos, la matriarca de la nissaga televisiva que ha trencat amb Telecinco i la factoria de Paolo Vasile. No només això, ja que la mateixa Moreno ha passat per una etapa turbulenta a Mediaset, tot i que fa uns dies va oferir una entrevista laudatòria referint-se al cap del grup audiovisual: Va passar de la 'punyalada'​ en veure com li treien el 'Viva la Vida' i l'enviaven a 'Mujeres y Hombres y Viceversa', a dir "crack" a l'italià, "el que más sabe de televisión en el mundo". Bé, doncs segur que Vasile s'ha remogut al sofà de casa seva en sentir les paraules de la Campos en el nou repte de la Toñi. Campos revenge. Venjança. I no és la primera vegada. Recordem el que va dir quan va canviar, fa molts anys, Telecinco per Antena 3.

Maria Teresa Campos cara pomes agres Telemadrid

María Teresa Campos Telemadrid

En aquesta ocasió la Campos no ha estat tan vehement, però sí tan o més clara que quan li deia "gilipollas" davant de tota Espanya. Com destrossar 'la cadena amiga' que ha estat casa seva durant anys i panys? Fàcil, ignorant-la. Promocionant els programes del seu gran rival, que a Fuencarral li diuen "la cadena triste". Doncs bé, a Atresmedia avui és un dia de festa. "Yo por las tardes veo 'El secreto de Puente Viejo' e inmediatamente después veo a Arturo Valls en '¡Ahora caigo!'. Más tarde veo las bombas de Juanra Bonet". Boom! Mitja graella d'Antena3. La cara de Moreno, entre divertida i atemorida pel cabreig que aquestes paraules produiran en el seu 'jefe', tot un poema.

Pots veure l'entrevista de la Campos a Telemadrid clicant a la imatge (minut 12:30):

Toñi Moreno ganyota Telemadrid

Toñi Moreno Telemadrid

María Teresa encara va tenir un record més pel seus excol·legues: "No veo los programas que hablan de mí por salud. Tengo mucha gente que me cuenta cosas. Yo no les digo que no los vean, cada uno es libre de hacer lo que quiera... Otra cosa es que puedan dormir tranquilos". En un minutet de televisió, la Campos s'ha carregat públicament 'el prestigi' (les cometes no són gens casuals) de Telecinco. Sembla intranscendent, però hi ha molta audiència que té a la comunicadora com un tòtem. Ara esperem el contraatac de Mediaset, que traurà l'artilleria cercant porqueria del passat de la presentadora a la casa. La vendetta, però, ja ha estat executada.