Telecinco està fent neteja. Tenen greus problemes amb el Codi penal als seus programes estrella: encara s'ha de jutjar la violació d'una concursant dins de Gran Hermano, en l'última edició sense VIPS. Acaben d'eliminar les escenes d'un altre concursant de La isla de las tentaciones acusat d'agressió sexual. I tenien en nòmina Antonio David Flores acusat per Rocío Carrasco de maltractador. Amb aquest panorama, Paolo  Vasile està nerviós. I segons avança la revista Semana l'endemà d'acomiadar Antonio David ha tallat un altre cap de l'entorn Rociíto. I no és una qualsevol: acomiada María Teresa Campos.

maria teresa campos T5

M. Teresa Campos, a La Camposmóvil, Telecinco

El 10 de març es va emetre el primer i últim programa de La CamposMóvil, el retorn de Campos amb programa propi després d'haver-li cancel·lat Qué tiempo tan feliz i eliminada la secció La defensora del Espectador que feia a Sálvame. Malvivia fent programes a Youtube. Vasile fa fora la "segona mare" de Rociíto, la que va contractar la filla de la Jurado als seus programes i sempre l'ha protegit. És coincidència o no amb l'escàndol Rocío? El programa de la Campos va ser un fracàs d'audiència i crítica.

ayuso campos T5

Ayuso i Campos, Telecinco

El dia que Isabel Díaz Ayuso dimiteix, el programa gravat no va tenir interès, un trist 12,6% per sota de Sálvame tomate, al que substituïa i lluny de Pasapalabra, 21,5%. El pitjor va ser el contingut: Campos va estar condescendent, sense intenció periodística, i va deixar que Ayuso menystingués les dades de violència masclista, sense ni contradir-la. Campos ja no està per això. I l'han cancel·lat. Rociíto perd una bassa. Antonio David segueix apareixent a Telecinco, al Sálvame de dilluns dinant amb els fills i el gendre:

antonio david T5

familia flores 1 t5

familia flores 3

Antonio David dilluns a Sálvame, Telecinco

La pobra Campos diu que no l'han cancel·lat sinó que "Al camión le falta un permiso de circulación". Però segons la revista "Después de los malos datos cosechados, Mediaset ha tomado la decisión de guardar el proyecto en un cajón y mantenerlo en stand by hasta que le puedan dar un giro". En TV, quan un programa es desa a un calaix per revisar-lo és que no tornarà mai, com Arusitys prime a Antena 3. Potser fan amb la presentadora com a Good bye Lenin: no li expliquen l'acomiadament a la Campos, que farà 80 anys, i li fan veure que els falta un paper.