Jordi González és un dels periodistes de TV amb més sentit de l'espectacle. Als 57 anys ha fet tots els papers de l'auca. Té probablement el rècord d'hores en directe i sempre fent entreteniment. Però li està passant com a la resta de presentadors catalans del format (Sandra Barneda o Jorge Javier Vázquez). L'ombra de l'acusació de violació a una concursant dins el reality és massa allargada i se'ls està emportant a tots.

jordi gonzalez telecinco

Telecinco

Aquest diumenge a El debate de GH VIP González va sortir lloant la productora del programa, Zeppelin, gran assenyalada als mitjans, a les xarxes i falta per veure si als tribunals. Aquest és el vídeo que llueix orgullós Zeppelin:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordi González (@jordiglez) on

La justícia hi dirà la seva, si hi va haver delicte sexual i/o encobriment. O res de res. Però no pot esperar a que hi hagi una sentència ferma i donar l'esquena en antena limitant-se a dir que la productora és una gran empresa. Ho deu ser, el problerma és un altre: la violació. Jordi González es limita a dir: "La Gala marcó un 35,7% de audiencia. De récord. Esto no se ve en la TV. Llevo 34 años en la tele y entre las mejores cosas que me han pasado ha sido trabajar con Zeppelin". I sona atronadora la sintonia inconfusible de GH. Com un spot empresarial però en un moment que fereix sensibilitats.

jordi gonzalez GTRES

GTRES

González no ha amagat mai el que pensa. Per exemple, quan va regalar una entrevista amb el cor a la mà revelant la seva posició política amb l'independentisme que podeu clicar aquí Jordi González: "No soc independentista, com tampoc no crec en els horòscops". El cas de la violació és un cas José María, l'acusat de violador per una concursant, i pot acabar sent un cas Telecinco pel poc tacte en antena abordant l'assumpte. Si fa un 35,7 o un 55,2% no hi té a veure. L'audiència és bona si el producte televisiu està ben fet. Però el que està passant no va d'audiència. I ho saben tots.