María José Campanario dona suport a Jesulín de Ubrique en la seva nova carrera televisiva. Ara que Belén Esteban s'acomiadarà de 'Sálvame' per sempre amb un futur en televisió totalment incert. La truita s'ha donat la volta, encara que el torero no té intenció de parlar de la mare de la seva filla gran, Andrea Jainero. La filla d'ambdós els va prohibir parlar públicament l'un de l'altre. El dretà mai no ho ha fet. Ha preferit desvincular-se de les revistes del cor.

Jesulín de Ubrique apareix en televisió per la porta gran amb programes d'entreteniment on intenta netejar la seva imatge després de totes les acusacions de Belén Esteban durant les últimes dècades on se li va titllar de mal pare. Ha participat a 'El Desafiament', a 'El Hormiguero', a 'El camí a casa, 'La meva casa és la teva', i aviat se li podrà veure a 'MasterChef Celebrity'. María José Campanario sempre ha estat al seu costat per donar-li suport.

María José Campanario
María José Campanario

Segons Toñi Barbate, una persona propera a la família, assegura que María José Campanario va decidir quedar-se de nou embarassada per la seva rivalitat amb Belén Esteban. La col·laboradora somiava tornar a ser mare quan es va casar amb Miguel Marcos, una cosa que no ha succeït a causa de la complicada edat de la de Paracuellos.

María José Campanario té gelosia de Belén Esteban

"Com sabia que Belén estava buscant fills, doncs la Campanario, per ser protagonista, s'ha quedat embarassada", ha explicant 'Socialité'. Encara que Jesulín de Ubrique manté una relació amb l'odontòloga des de fa dues dècades, María José sempre ha tingut gelosia de la tertuliana. "És més que res perquè és com si fos despit", suposadament, per viure a l'ombra de Belén Esteban.

Jesulín d'ubrique
Jesulín d'ubrique

I reafirma una teoria de Belén Esteban, María José Campanario és l'única culpable de la distància entre Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro. "Si aquesta dona és bona persona, jo el que inculcaria al meu marit és que a aquesta filla la tingués igual que té els altres fills, que la veiés. Inculcar-lo 'tu has de veure la nena, ha d'estar amb nosaltres', no desplaçar-la ni fer com que la seva filla no existís".

Segons un amic del torero, José Antonio Aguilera, María José i Jesulín han estat a punt de separar-se, just abans del tercer embaràs. "Ell, davant de les càmeres, doncs l'està assimilant amb un somriure i bé, però després és un infern tot, perquè segueixen els problemes." L'amic de Jesulín creu que el matrimoni està a un pas del divorci. "Aquesta casa és un infern. El matrimoni ha estat en crisi, han estat a distància. Jesulín ha estat sempre molt faldiller", ha dit.