Si haguéssim d'escollir a la persona més estimada del món del futbol pels catalans, tothom triaria a Pep Guardiola. El míster del Manchester City, i culer d'ànima, és l'entrenador que més alegries va donar als blaugranes, el seu comiat fou sens dubte un dels més dolorosos, tothom l'enyora. Però pels culers que no enteneu tant de la pilota i el joc, ben segur que coneixereu a la filla del català, Maria Guardiola, la primera de tres germans que triomfa a la xarxa. S'ha ficat a la butxaca a gairebé un milió de seguidors amb les fotografies dels seus looks, els viatges i la seva bellesa, és la nepobaby més famosa del gremi del futbol. 

Pep Guardiola té una família discreta que sol apareix al complet per celebrar els seus èxits al camp. Està casat amb Cristina Serra, amb qui va tenir tres fills: la Maria, de 23 anys, la qual coneixem a través del seu perfil d'Instagram, en Màrius, el germà mitjà, i la Valentina, de 16 anys. Una família de cinc que enamoren a la xarxa cada vegada que publiquen qualsevol fotografia junts. I aquest cop, hem pogut veure a dos dels tres germans junts en una cita ideal per la capital catalana. Atents.

Pep Guardiola amb la seva filla Maria / Instagram
Pep Guardiola amb la seva filla Maria / Instagram
Cristina, Valentina i Maria Guardiola, Instagram
Cristina, Valentina i Maria Guardiola, Instagram
Maria Guardiola i Cristina Serra / Instagram
Maria Guardiola i Cristina Serra / Instagram

Els èxits no paren per l'entrenador del Manchester City, fa unes setmanes el seu equip es proclamava guanyador de la Premier League i veiem a la família quasi al complet celebrant la quarta lliga anglesa del seu pare. Maria Guardiola, la més coneguda a les xarxes, publicava unes fotografies maquíssimes de les nenes de casa. Fotografies amb la seva mare, Cristina Serra, i un selfie juntament amb la Valentina. Totes tres guapíssimes des de la grada, donant suport al seu pare. La Maria també posava amb en Pep, qui la petonejava presumint l'escut. A qui no vèiem en aquest recull de fotografies era a Márius, el germà mitjà que semblar ser el més tímid dels tres. Ja fa dies que va complir la majoria d'edat, però, no vol seguir els passos de la seva germana, i de moment prefereix tenir el perfil d'Instagram en privat. 

Pep i Màrius Guardiola IG
Pep i Màrius Guardiola, foto pare i fill / Instagram
Maria i Marius Guaridola / Instagram
Maria i Màrius Guaridola de festa junts a l'OFF Sónar de Poble Espanyol / Instagram

Encara que no tinguem accés a veure el que publica al seu perfil de les xarxes, la seva germana gran és l'encarregada de mostrar-nos els moments que comparteix amb el seu germà Màrius. Porta barba, ulleres i és bastant alt, això és l'únic que podem veure d'ell en algunes de les imatges. Ara, després d'un temps sense aparèixer per la xarxa, ha publicat un selfie maquíssim dels germans, el qual ha compartit Maria Guardiola al seu perfil. Tots dos abraçats assistien a l'OFF Sónar, unes festes de música electrònica vinculades al famosíssim festival de la capital catalana. La filla de Pep Guardiola publicava vídeos de la pista de ball del Poble Espanyol darrere la taula del DJ i després ens conquistava amb aquest selfie amb el seu germà i les emoticones d'un cor, una abraçada i uns dits encreuats per indicar la bona sort que té. 

Pep, Cristina, Maria, Màrius i Valentina Guardiola GTRES
Pep, Cristina, Maria, Màrius i Valentina Guardiola, la família al complet / GTRES

Maria Guardiola és, sens dubte, una de les millors influencers catalanes, senzilla, amb missatges concísos, absenta de polèmiques i filla d'un dels millors entrenadors de la història del Barça. Tot el que envolti a Pep Guardiola sempre serà el millor.  

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!