A TVE costa trobar professionals catalans presentant informatius. Ha hagut de venir la nova cúpula del PSOE per reposar Oriol Nolis al cap de setmana. El periodista està casat amb Francesc Soler, també periodista. La parella no té inconvenient a fer pública la seva relació. L'altra catalana als informatius de TVE és María Casado, que porta una vida de parella més discreta. Va transcendir que sortia amb  la també periodista de Telecinco Toñi Moreno, però des de la ruptura l'estiu de 2017 no se li havia conegut cap altra nòvia. Ha estat la mateixa TVE la que ha oficialitzat, a la seva revista del cor Corazón TVE, que Casado surt amb l'advocada Natalia Martos.

Revista Corazon TVE 1183091696 12812245 660x918

Una foto d'elles juntes ha destapat la curiositat per saber qui és Natalia Martos. Són parella des de finals d'estiu, es van conèixer en un sopar d'amics. Casado presenta La Mañana de TVE i Martos ha fundat el despatx Legal Army. És especialista en protecció de dades i ciberseguretat i ha treballat per grans empreses com Tuenti o Prisa. És habitual veure fotos seves entre manuals de Dret mercantil i Aranzadis

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MariaCasado (@mariacasado78) on

Algunes fonts expliquen que a la María Casado li ha fet molt poca gràcia que es faci pública la seva vida sentimental i la seva orientació sexual quan ella mai no n'ha parlat. Però la paradoxa és que qui ho ha difós no és Sálvame o En Blau sinó la mateixa TVE a través de la seva revista Corazón TVE. I a la portada.