TV3 va camí de complir 40 anys i conserva algunes estrelles del seu univers particular. D'entre totes la més indissolublement unida a la cadena és Mari Pau Huguet. La presentadora va ser obligada a sortir d'antena l'any 2009 quan Mònica Terribas, directora de TV3, va substituir-la al capdavant del seu últim programa, el TVist. Elisabet Carnicé en va prendre el relleu i els espectadors ja no han tornat a gaudir de la Mari Pau en antena. Segueix treballant a la casa en altres departaments i de tant en tant algun programa que parla de la història de TV3 la repesca. Ho va fer Espartac Peran al desaparegut Enganxats i ara la taula de tele del Tot es mou de Lluís Marquina. Ha demostrat ser una estudiosa dels idiomes.

maripau tv3

TV3

El programa de Melero la va fer recordar els seus inicis, escriure en xinès i ballar descalça. Un concurs de proves que va acabar amb la més difícil, respondre la pregunta Et falta una mica de quota de pantalla? La resposta de la Mari Pau va entendrir els seus fans: "És la meva vida, només sé fer això". I va revelar que va rebutjar una oferta astronòmica per presentar un programa a una cadena dels Estats Units: "Em van trucar d'altres cadenes, em fa vergonya explicar-ho. Soc molt fidel a TV3. Va venir a buscar-me un directiu novaiorqués de la cadena FOX perquè volien que fes L'hora de Mari Pau Huguet a l'americana. No em va acabar de convèncer". 

maripau tv3

TV3

Si la Mari Pau hagués marxat a Amèrica potser seria una estrella com Oprah Winfrey. Als 54 anys encara és a temps de presentar molts dels programes de TV3 que enguany han fet o faran professionals de fora, com Llum Barrera, Joan Maria Pou o Gemma Nierga. De moment treballa al Servei d'Atenció a l'Audiència. Atén queixes i suggerències dels espectadors. El dubte és què respon quan algú escriu al departament preguntant "On és Mari Pau Huguet?".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat