Corinna és l'enemic número 1 dels monàrquics constitucionalistes espanyols. El pecat de l'examant de Joan Carles ja el saben: posar l'Emèrit i la Casa Reial contra les cordes, ni que sigui a ulls dels ciutadans. A Corinna aquest escàndol l'està portant tota mena de problemes i perills. De fet ha anunciat, que denunciarà el Borbó per amenaces i una campanya d'assetjament en la que estarien implicats el CNi i cèl·lules de mercenaris. Tem per la seva vida, "acabar como Lady Di". Però hi ha una altra campanya, la mediàtica, que agafa embranzida. I la seva tropa no es talla un pèl, com el director català de 'La Razón' a La Sexta Noche.

Marhuenda La Sexta

Marhuenda La Sexta

Juan Carlos Corinna  GTRES

Juan Carlos Corinna  GTRES

Paco Marhuenda porta molt malament que se'n parli malament de Joan Carles I, un home a qui segurament dedicarà un altar al seu domicili. És el mínim que podem esperar després de veure'l al programa de la Sexta defensant l'honor de Juanito contra tot quisqui. Curiós veure en Paco esbatussant-se contra Eduardo Inda o Xavier Sardà, dos enemics de la Corona, dos desagraïts amb tot el que ha fet l'hereu de Francisco Franco per Espanya. Què són uns milions d'euros per a un heroi de la humanitat? Què importa el que digui una antiga xicota de "vida ligera"? El plató al·lucinava. Una cosa és escudar-se la inviolabilitat del monarca, ser més papista que el papa, defensar el que es indefensable. És el seu problema. Però la seva insinuació masclista, casposa i lamentable és anar massa lluny. Fins i tot l'ultra Inda s'indignava: "de vida ligera no, Paco. Eso es machista y mentira". Cómo está el patio. Clica a la imatge per veure el moment (2h10'00''):

Marhuenda Inda La Sexta Noche

Marhuenda Inda La Sexta Noche ​

Aquesta va ser la cirereta d'una nit molt desafortunada (una més) del periodista "més simpàtic" de la caverna, i en la que es va vantar de que el seu ídol és intocable: "Van a mandar a la guardia Suiza a detenerlo, sí hombre. ¡Al ejercito suizo!". Tant de bo. Ens agradaria veure'l la cara. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat