Marc Ribas, el cuiner de Catalunya, està presentant el seu llibre Brutal, amb 64 receptes fàcils "i algunes de nivell mitjà". El presentador de Cuines Joc de Cartes ha parlat amb En Blau per comentar què se sent passant aquesta maca diada signant llibres i no estant entre fogons.

"El dia està anant molt bé perquè jo mai no havia viscut un Sant Jordi com l’estic vivint ni estant al carrer. Els restaurants estan plens durant tot el dia, amb la qual cosa me'l passava sencer cuinant i cuinant, passant a fer la volta entre serveis però poca cosa més". Un canvi d'escenari, igual que ha fet aquest últim any sortint a televisió. 

Marc ribas

Els dimecres són seus, apareixent durant tot el dia a TV3. Una fama que li fa una mica de por, sent conscient que això pot acabar en qualsevol moment: "Tot va bé, la veritat, però per tant pots pensar que quan caigui, l'hòstia serà terrible. Però tinc clar que un cop hagi passat, que passi. Jo per sobre de tot sóc cuiner i vull seguir sent cuiner".

Quan la cadena catalana està en un dels moments més complicats, Ribas confia en l'estrena d'una nova temporada de Cuines: "De moment no se sap, però si Déu vol i hi ha diners, la idea és continuar". Això sí, té clar que seguirà sent sense famosos: "Deixeu-los, que cuini la gent maca de Catalunya".

marc ribas tv3

TV3

Una de les anècdotes que l'està envoltant recentment és el seu semblant amb el president del Parlament, Roger Torrent. Una cosa que a ell li fa molta gràcia: "Hauria estat d'allò més xulo coincidir amb ell, no ens hem trobat mai. Però crec que no ens assemblem, però collonut que ho diguin".

Marc ribas el nacional

Un cuiner d'allò més televisiu, que recomana menjar el clàssic pa de Sant Jordi.