Si li diem Madelman del Mediterrani és per alguna cosa. Marc Ribas, el famosíssim presentador de 'Cuines' i de 'Joc de Cartes' de TV3, és un client fidel al seu gimnàs. Aquest és el AnyTime Fitness de Terrassa, que disposa de les millors màquines del mercat perquè el xef pugui tirar el pes idoni. A ell li sembla ja una cursileria fer flexions, esquats o abdominals sense pes. Cada dia entrena un múscul diferent i el sotmet a la màxima pressió possible: tant fins i tot que ahir, de no ser per la seva força mental i física, podria haver acabat la cosa com el rosari de l'aurora.

I és que Madelman Ribas tenia 'leg day'. Els dies de cames solen ser durs perquè saps que en el despertar de l'endemà t'acabaràs maleint. Els cruiximents solen ser importants, i més quan la quantitat de quilos que aixeques és la barbaritat de 540. Ribas, amb una samarreta apretadeta i uns pantis molt cool es va haver de portar un ajudant per realitzar un exercici amb una quantitat de pes només apta per als millors culturistes del moment. En el press de quàdriceps, estirat, Ribas va arribar a fer fins a 15 repeticions alhora que rugia com un lleó. La seva cara era d'esforç màxim. De moment clímax, com quan tasta els seus millors plats. Molt bàrbar.

Marc Ribas en el AnyTime Fitnes de Terrassa TV3
Marc Ribas en el AnyTime Fitnes de Terrassa TV3

El seu entrenador flipava amb ell. Es tracta d'un coach hipertatuat i molt fibrós, Franck Camescasse. Està tan fort com el seu pupil, però ni molt menys és tan macot. Tampoc no té tant carisma: quan el xef es passeja pel gimnàs és una de les principals atraccions. És el que vindria a ser el Shambhala de l'AnyTime Fitness. Brutal.

Moment en què Marc Ribas rugeix com un lleó IG stories
Moment en què Marc Ribas rugeix com un lleó IG stories

Torna 'Joc De Cartes': els detalls

La nova temporada de 'Joc De Cartes', la sisena, ja està aquí. Marc Ribas hi serà al capdavant una vegada més i visitarà els millors restaurants en la seva època de tardor. El nou lliurament tindrà 13 capítols en els quals es mostraran més de mig centenar de restaurants i es tastaran més de 600 plats. Alguns d'ells, de fet, seran a Madrid, on 'Joc De Cartes' buscarà el millor restaurant de calçots a les terres d'Isabel Díaz Ayuso. El programa culinari amb més èxit de TV3 espera mantenir o superar les dades d'audiència de l'anterior temporada, que van ser les millors de la història. Una mitjana de 343.000 televidents i un share superior al 17%. Quasi res.