Marc Ribas és el noi d'or de TV3. A diferència d'altres, el presentador estrella té dos programes i tots dos són líders destacadíssims d'audiència: Cuines i Joc de cartes. No li cal ser el productor ni cobrar milions. En té prou caient bé, sent natural, gens impostat, proper i bon professional. No és cap divo, va estudiar belles arts, és de professió xef i fa tele per diversió, perquè li paguen i perquè es nota que li agrada. I agrada. Cada dia després del TN migdia fa unes audiències siderals, l'últim Cuines un descomunal 24,2%, 350 mil espectadors gaudint com els cuina un arròs de botifarra i trompetes. Marc Ribas, molt bo.

Marc Ribas TV3
Marc Ribas TV3

Ribas és un home casat, amb fills, que sovinteja la Costa Brava a poblets com Tossa de Mar on passeja. Té 46 anys i molta vida. Una part del seu passat va ser com a aficionat al culturisme, no s'hi dedicava professionalment però sí que competia i era bo, va arribar a quedar cinquè en un campionat de Catalunya. Una foto seva en slips, sense barba i ple d'oli corporal, bronzejat i híper musculat  ha acabat emetent-se al programa dels divendres, Tot són problemes. Li van recordar i realment està irreconeixible. És ell, fa 20 anys, en tenia 26:

Marc Ribas fa 20 anys TV3
Marc Ribas fa 20 anys TV3

Marc Ribas: "Això és el 2002, aquest era jo, una mica caramel·litzat. Sí soc jo, era jovenet i tendre. Soc culturista però no professional. Era amateur. Això era un Campionat de Catalunya". Hi ha més fotos seves, com quan va ser porter de discoteca a la Zona Hermètica de Sabadell. Sembla una foto de quinqui pero era i és bon noi, tenia 21 anys i amenaçava amb el puny fent acting. Marc Ribas confessava al programa: "Una nena bé sí que  hauria sobreviscut a la Zona Hermètica, la foto és de quan vaig fer de seguretat a un local del centre de Sabadell. A l'última època de la Zona Hermètica nosaltres ja no hi anàvem, quan sortia a Callejerois i programes així".

Marc Ribas TV3 amb 21 anys
Marc Ribas TV3 amb 21 anys

El programa Tot són problemes va tenir un altre gran moment, memorable, Judit Mascó amb una de les seves quatre filles, la que va adoptar: la Romita de 21 anys. Tota una dona:

Judit Masco Romita TV3
Judit Masco Romita TV3

Dos enormes convidats. Marc Ribas i la Mascó,  la persona amb més àngel de Catalunya. Als 52 anys conserva tota l'aurèola de bellesa, elegància i saber estar. És una icona de la moda tot i haver deixat les passarel·les fa molts anys. I també una icona de la feminitat. És tan perfecta que el destí ha volgut que tingui quatre filles i cap fill. Mascó ha viscut tres embarassos i una adopció i totes quatre filles són noies. I la genètica mana: han sortit totes elegants i fotogèniques. I ara ja podem dir totes perquè per fi posem cara a la quarta filla de Judit Mascó i Eduard Vicente. Fins ara només ensenyava les tres adultes a les catifes vermelles:

judit masco filles gtres

Judit Mascó i les tres filles grans, GTRES

Va ser per l'edició dels Premis Gaudí de l'any 2019. La foto va ser històrica, d'esquerra a dreta la Maria que és la gran, la Paula que és la mitjana i la Romita que és la que van adoptar a Haití.  Faltava la petita Clara que aleshores tenia 13 anys i no la deixaven anar de nit a una Gala de cinema. Però la Clara té 16 anys així que ja anava sent hora de posar-li cara. No cal esperar a la majoria d'edat, cada progenitor pot fer-ho quan vulgui. Shakira i Piqué es neguen a pixelar els seus fills des de sempre. La Clara ja té cara, i és com totes les Mascó: fotogènica, que és una manera sofisticada de dir que és molt guapa:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Judit Masco (@juditmasco)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Judit Masco (@juditmasco)

El programa comença a fer bones audiències, l'última edició va pujar a un bon 14,3% i 220 mil espectadors. Els convidats són molt importants. Els presentadors, també. I sovint, els convidats són presentadors i millors que els presentadors. I és bo pel programa.