Ahir era cita electoral en els gairebé mil municipis de Catalunya. Totes les mirades estaven posades en la reelecció o no d'Ada Colau, l'ara alcaldessa en funcions, però també moltes ciutats i pobles de Catalunya es jugaven el futur que els acompanyarà en els propers quatre anys. Un d'aquests pobles és ni més ni menys que un de Lleida, de la comarca de la Segarra, Cervera. Allà ha passat una cosa molt forta, i no ha estat només la victòria del PSC, sinó una persona molt prestigiosa del poble que ha anat a votar. Aquest és Marc Márquez, campió del món diverses vegades amb MotoGP, que ha acudit al seu poble natal per dipositar la papereta del seu vot juntament amb la seva nova nòvia, la maquíssima Gemma Pinto. Hi ha fotos i detalls...

Marc Márquez Gemma Pinto IG
Marc Márquez Gemma Pinto IG

I és que ha estat la mateixa Gemma la que ha pujat contingut a les seves xarxes socials, on per primera vegada ha aparegut Pinto amb tot el clan Márquez. I és que Marc té un germà, Alex, que és igual de bo i guapo que ell. Els tres han sorprès tots els seus seguidors pujant contingut a Instagram. En la instantània apareixen els germans Márquez als seients davanters, amb Alex conduint i amb Marc traient-se una selfie. Què es veu de fons? A Gemma, amb els ulls tancats i disposada en una posició un tant estranya dormint la mona.

Gemma Pinto IG
Gemma Pinto IG

Ella mateixa ha estat l'encarregada de repostejar l'instastory de Marc, que segur que, després de votar, s'ha dirigit cap a la seva nova destinació. De Cervera se n'han anat a Madrid, una terra fetitxe per a Gemma Pinto, en la qual té la seva millor amiga vivint, Laura Escanes. Aquesta ho ha dit en més d'una ocasió a les seves xarxes: Gemma ja fa vida de madrilenya, ja que cada vegada va més a la capital. Veurem ara si, amb la nova relació que té amb Marc, continua apostant pels seus viatges a la ciutat de l'os i de l'arboç.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gemma Pinto (@gemmpinto)

Qui és Gemma Pinto?

La nova xicota de Marc Márquez sortia fa poc més d'una setmana a la llum a pràcticament tots els diaris i les revistes del cor. Abans només era coneguda per ser la 'meja' de Laura Escanes i, ara, ja ho és per ser la parella de Marc Márquez. D'ella se'n sap que és de Barcelona, que va estudiar al Col·legi Claret de la ciutat comtal i que, en la seva preadolescència i part de la seva infantesa, destacava per molt bones notes en el seu centre educatiu, especialment en Educació Física, on era, potser, l'alumna més aplicada. A Instagram fa anys que despunta, encara que ara ha arribat el seu boom: ja té 87.800 seguidors i el seu follow va molt molt car. Només segueix a 664 persones, entre les quals, òbviament, Escanes i Márquez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gemma Pinto (@gemmpinto)