L'affair Cantora té a les espanyes amb l'ai al cor. És posar Telecinco i que no es parli d'una altra cosa: que si l'herència, que si el mal rotllo de la Pantoja amb el seu fill, que si les acusacions de Kiko Rivera... El Sálvame o el Deluxe en van plens. Pantoja a tutiplén i a tota hora.

isabel pantoja Kiko rivera GTRES

Isabel Pantoja i Kiko Rivera (GTRES)

El públic espanyol sembla haver pres partit pel fill de la tonadillera. A la cadena de Vasile, qui abans era considerada com el santo y seña del país, ara és vista com la dolenta de la pel·lícula, un ésser ambiciós, controlador, avar i manipulador, especialment per tot el que fa referència a l'herència del seu difunt exmarit, Paquirri. A TV3 la qüestió ha passat desapercebuda. Exceptuant l'Està passant. El programa de Toni Soler va tenir, com cada dilluns, Marc Giró per aportar la seva visió sobre algun tema de la setmana. I el col·laborador va prendre partit per la mare. Vaja si ho va fer. Això sí, amb la seva retranca característica.

giro pantoja 2

Marc Giró a l''Està passant' (TV3)

"La Pantoja és una heroïna clàssica com una casa de pagès. Prou de portar-li el tupper amb macarrons al teu fill. Ets una icona del feminisme, també és veritat que cada país té les icones feministes que es mereix. Ets una icona perquè has fet el que t'ha donat la gana amb l'herència del teu marit, dels teus fills. Has defensat Cantora com si fossis Agustina d'Aragó. Ningú havia fet tant per la unitat d'Espanya com aquesta senyora":

Si us plau, Marc Giró al Sálvame. Ja.