Al vestidor del Barça femení es respiren molt bones vibracions. Hi ha bon rotllo i sintonia. Fins i tot en un moment de la temporada on han començat a aparèixer alguns dubtes, després de la desfeta contra el Bayern de Munic a Alemanya. Que les blaugranes perdin un partit és notícia. També que l'empatin o que aconsegueixin una victòria amb un resultat ajustat. Aquest és el nivell d'excel·lència de l'equip, que diu molt de l'esforç, el talent i la trajectòria de les noies de Jonatan Giráldez. Són unes cracs, i això només li passa a les cracs. Però tornant al que passa al vestidor culer, afegirem que el bon ambient va més enllà de l'àmbit esportiu. Com tots sabem, hi ha parelles sentimentals nascudes a Can Barça. La més famosa, la de Mapi León i Ingrid Engen.

La defensa de Saragossa i la migcampista noruega estan molt enamorades. I els seguidors de les jugadores, així com l'afició del Barça, han pogut compartir amb elles alguns dels seus moments de felicitats i plenitud amorosa. Tots recordem aquelles fotos durant les vacances d'estiu a Menorca, gaudint de les cales balears, del sol i el mar, d'un descans més que merescut. També vam poder copsar com s'enyoraven​ quan van haver de separar els seus camins durant un temps degut a la disputa de l'Eurocopa femenina, i fins i tot el retrobament en una escapada de la Mapi a Noruega, on ella va ser la guiri. L'amor és això. I el seu sembla gaudir d'una salut excel·lent.

mapi engen
Mapi i Engen durant les vacances d'estiu / Instagram

El Barça femení matina per volar a Lisboa, on jugaran un nou partit de Champions

L'equip blaugrana ha sortit fa ben poca estona cap a Lisboa, on dijous al vespre disputaran un nou partit de la lligueta de Champions League. El rival serà el Benfica, al qual cal guanyar per assegurar-se la primera posició del grup. El precedent és immillorable, a Barcelona les culers van massacrar les portugueses per 9-0. Però la relaxació no entra en els plans de l'equip, ho donaran tot sobre la gespa. L'únic moment de distracció, el viatge en avió que les trasllada a la capital de Portugal. Amb cara d'haver matinat força, han anat pujant una a una a l'aeronau. Engen ho feia així. 

Ingrid Engen avión Instagram
Ingrid Engen pujant a l'avió / Instagram

El vídeo misteriós de Mapi i Engen de camí a l'aeroport: no s'entén res del que diuen

Abans d'arribar a l'aeroport, però, l'escandinava i la seva parella han compartit un vídeo que barreja l'amor i cert misteri. Per què ho diem? Perquè no entenem ni una paraula. Només ens queda clar que s'estimen i que fan molt bona parella. Però quines paraules surten dels llavis de totes dues és un sudoku dels complicats. Només creiem entendre que Engen diu "thanks", gràcies, a la càmera. De Mapi, ni idea. Monosíl·labs i alguna onomatopeia. I la rematada final: León fa com que parla, però sense veu. Tot apunta a un "vamos, vamos", engrescant-se de cara al partit. El vídeo l'ha compartit també la Ingrid, amb la diferència que ella ha inserit un detall en català: saluda a la culerada amb un "bon dia" que li tornem de seguida. Aquest és el document.

 

Ingrid Engen bon dia Instagram
Ingrid Engen diu "bon dia" en català / Instagram
Mapi León Instagram
Mapi León / Instagram

Una parla castellà, l'altra en anglès i fins i tot escriu en català. Però quan hi ha amor, les paraules sovint sobren.