Manuel Valls ja pot dir que ha fitxat per Ciutadans. Ha tornat a tensionar-se amb Lídia Heredia després dels enfrontaments a Els matins de TV3 d'Inés Arrimadas i, sobretot, del tens cara a cara amb Albert Rivera, on la presentadora va acabar dient-li 'faci vostè les preguntes' lliurant-li un boli i un paper en blanc. En el debut de Valls a la cadena pública com a candidat a l'alcaldia de Barcleona s'ha viscut el "moment violència", aquella que atia i denuncia alhora el partit taronja. Aquest és el moment:

El candidat per Ciutadans diu que veu violència a Barcelona, referint-se en particular a aquest últim 1-O. Heredia el repregunta alarmada: "Violència?" i Valls aplica el manual de Ciutadans contra Heredia: encarar-s'hi. La replica preguntant-la. L'entrevistat preguntant a l'entrevistadora, el mateix que fa Rivera.

heredia valls tv3

TV3

Valls a Heredia: "Si vostè considera, vostè eh, que no hi va haver violència l'altre dia és que no mirem les mateixes imatges". Aquest "vostè eh" és típic de Ciutadans. Abordar personalment el presentador per descolocar-lo. Heredia té molta mili i ha seguit una conversa educada i amb uns estàndards més europeus que les converses irades amb Arrimadas i Rivera. La xarxa dicta sentència:

La campanya electoral del maig comença a l'octubre. Colau, Maragall, Valls... només hi falta Rahola.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat