La secció Un café con Susanna d'Albert Rivera amb Susanna Griso de dimarts 2-O encara porta cua. Una espectadora de l'entrevista s'ha escandalitzat del radicalisme del líder de Ciutadans amb Catalunya. És Pilar Eyre, no independentista però tampoc cega. Eren quarts de nou del matí i posar Antena 3 feia ennuegar el tallat de l'esmorzar.

rivera girso a3

Antena 3

Al costat de Rivera, Susanna Griso semblava moderada. Li diu la periodista catalana al líder taronja "El 155 tal y cómo lo quieren aplicar ustedes cuesta también entenderlo". Un nou 155 que arrasi amb tot: mossos, immersió lingüística, TV3... això somien Rivera i Casado, competint per qui il·legalitza abans partits polítics o empresona 30 anys líders independentistes. Rivera s'ha quedat sorprès que Griso qüestionés Ciutadans i ha acabat preguntant ell a Griso "¿Usted no cree que hay indicios suficientes para pensar que Torra no va a aplicar la Constitución?". Ja li va dir Lídia Heredia a la cara de Rivera: "vol vostè fer les preguntes?", mentre li passava un boli i un paper. Una de les imatges de l'any.

lidia heredia albert rivera tv3

TV3

Però Ciutadans té més trolls a les xarxes i als mitjans que diputats, així que els taronges ja tenen una nova diana, i no és indepe. Pilar Eyre rep per ser moderada i l'ataquen en estampida els extremistes seguidors de Rivera i Arrimadas, des d'aforats del partit taronja a tabarnesos:

Acusen Pilar Eyre de ser alhora independentista i equidistant, li diuen que ve a Barcelona de pas quan viu tot l'any a la capital catalana, l'acusen de genocida, de ser amiga de Pilar Rahola i de lazi (és com es refereixen a Tabàrnia els que pengen llaços i consideren nazis). Tota la manada de Ciutadans contra una catalana no indepe que els diu com veu Rivera a la tele. Aquesta és la España Ciudadana que vol el quart partit del Congrés. I se sorprenen que l'independentisme surti al carrer.