Manuel Valls entra en el cos a cos però no amb Ada Colau. El regidor de l'Ajuntament de Barcelona s'encara amb la consellera de Presidència i portaveu del govern de la Generalitat, Meritxell Budó. Ho fa en un vídeo ridícul en ple Passeig de Gràcia de Barcelona per demostrar que ha tornat a la ciutat que el paga, i que no segueix vivint el confinament a Menorca. El vídeo de Valls ve després d'un tuit de Budó contestant unes declaracions de Valls a l'Agència Efe recollides per El Nacional:

manuel valls susana gallardo mani GTRES

GTRES

A Valls se li escalfa la boca i per tapar la seva fugida a les Illes Balears insulta l'independentisme, "fanàtic i amb odi". La consellera Budó li respon recordant el títol d'una pel·lícula de James Bond, From Russia with love, però adaptada a la fugida de Valls: "From Menorca with love". Manuel Valls s'ha gravat vestit amb pantalons curts, samarreta i fachaleco bastant més lluny d'un km de la casa conjugal amb Susana Gallardo, a la zona alta de Barcelona:

Valls acusa Budó de "mentir" però és cert que Valls ha estat la majoria del confinament a Menorca, no avui. El regidor ex de Ciutadans no explica per què era a Menorca però insinua que és perquè la seva sogra, la mare de Susana Gallardo, ha mort de la COVID durant el confinament i revela que la mateixa Gallardo ha estat aïllada infectada de coronavirus. Amb aquestes males notícies familiars, la tercera esposa de Manuel Valls també escriu a twitter contra Budó:

manuel valls susana gallardo GTRES

GTRES

Guerra familiar dels Gallardo-Valls contra la Generalitat exigint condol i disculpes. Valls no ha trobat un moment per disculpar-se amb els barcelonins als que representa per haver-se confinat a una illa i no a la ciutat. La casa de Susana Gallardo és prou gran per tenir algú aïllat amb coronavirus i seguir convivint-hi, com ha passat en milers de famílies al món que conviuen amb un malalt a casa.  Però a Menorca hi fa més sol.