Gerard Piqué i Clara Chía tenen un amagatall secret a Barcelona per escapar dels paparazzi. L'exjugador del Barça té tres immobles a la ciutat. El seu tríplex de solter al carrer Muntaner prop de la Plaça Adrià, on va tornar a residir quan Shakira el va fer fora de casa i on suposadament viu ara amb Clara Chía. La mansió familiar on va viure 10 anys amb Shakira, Milan i Sasha a Ciutat Diagonal, sobre el turó on acaba la ciutat a Esplugues. I existeix un tercer immoble, una mansió que Piqué va comprar l'any 2015 per 5 milions d'euros, en demanaven 11, al barri de Pedralbes. Piqué ja tenia esperit inversor i en aquella època el van convèncer per invertir en totxo, comprar una casa a la zona més exclusiva de Barcelona que es revaloraria amb el temps. Piqué podria viure-hi o vendre-la. La premsa mai l'havia fotografiat perquè no se sabia exactament on era la casa, fins ara. Els delators han estat els veïns pijos de Pedralbes, que han denunciat Piqué per no pagar el gual de l'entrada principal de la casa, segons Crónica global, i l'ajuntament ha col·locat unes pilones que, segons els veïns, fan molt lleig. Aquesta és la casa, EN Blau dona l'adreça en exclusiva: Avinguda Pearson, 80:

WhatsApp Image 2024 07 10 at 14.31.28 (1)
Can Piqué, foto exclusiva EN Blau
WhatsApp Image 2024 07 10 at 09.47.52 (1)
Entrada principal de la mansió Piqué a Pedralbes, Google Maps
WhatsApp Image 2024 07 10 at 09.47.52 (2)
Avinguda Pearson, 80, GM
WhatsApp Image 2024 07 10 at 09.47.52 (3)
Les pilones que l'Ajuntament ha col·locat a l'entrada, rere el taxi, GM
WhatsApp Image 2024 07 10 at 09.47.52
Visió aèria de tota la finca Piqué a Pearson, 80, GM
DL u559159 001
Piqué i Clara a la Fórmula 1 de Montmeló, GTRES
WhatsApp Image 2024 07 10 at 14.31.27
Les tres pilones a Can Piqué, foto exclusiva EN Blau
WhatsApp Image 2024 07 10 at 14.31.28
Pearson, 80, EN Blau

Aquestes són les tres pilones a l'entrada principal de cotxes que Piqué no paga el gual. Segons l'esmentat digital: "Sanción ejemplar al empresario de Kosmos por impagar su vado, El Ayuntamiento ha cercado su palacete de Pedralbes con bolardos por impagar la tasa. Lo han denunciado vecinos quejándose del daño estético que provocan los postes frente a la casa de Piqué en la parte alta porque son los únicos bolardos de la calle. Porque son feos, y no los tienen el resto de residentes. Y porque se lo pudo haber ahorrado pagando la correspondiente tasa municipal, como el resto de vecinos". El digital català sembla madrileny perquè a Catalunya tothom sap que el que té Piqué és una torre o una mansió però en cap cas un "palacete", en absurda i madrilenya denominació a la torre de Pedralbes de la infanta Cristina, també maleïda.

calle Muntaner ático Piqué
Tríplex de Piqué a muntaner, EFE
cotxes pique muntaner T5
Piqué a Muntaner, Telecinco

La mansió de Piqué i Clara a Pearson 80 és horrorosa, li cal una reforma integral perquè és vella. "Piqué ha comenzado los trabajos para renovar la residencia, que presenta un aspecto antiguo. Necesita una actualización, como otras villas situadas en una de las zonas más exclusivas de la capital catalana.  Por lo pronto, el ayuntamiento se limita a confirmar que ha emitido una licencia "integral" de derribo, sin que conste la de obras. Será en una fase posterior. Pondrá su palacete al nivel de los chalés del entorno, que pertenecen a la jet-set local". Sembla clar que Clara i Piqué tindran un nou niuet d'amor a Pedralbes, com Pep Guardiola o altres VIPS, amb piscin ai més modern que la finca amb pilones  a la porta. I que pagui la taxa del gual.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!