S'havia dit tantes vegades que, clar, alguna vegada l'havien d'encertar. Ha arribat el dia, és oficial: Malú i Albert Rivera s'han separat. Després de 4 anys de relació i una filla en comú, la Lucía, han partit peres. La ruptura s'ha confirmat de la manera més inaudita: el rumor sorgia d'un assistent d'un concert de la Rosalía al Primavera Sound de Madrid, que assegurava haver sentit l'expolític explicant els seus col·legues la decisió final mentre feia uns dancings. El programa 'Socialité' se'n feia ressò d'aquest testimoni, i el que són les coses: semblava una falsedat i una bajanada, però la va encertar. Al·lucinant. Faltava la sentència definitiva, algú que corroborés la bomba. El doble check tenia lloc al 'Fiesta' de Telecinco el cap de setmana: Luís Rollán, periodista i amic personal de la cantant, reconeixia que ja no tenien relació. Amorosa, volem dir. La que mantenen ara és de pares separats d'una nena de 3 anys.

Rollán, ex de 'Sálvame', oferia detalls importants: en teoria no ha estat per terceres persones, el que ha matat l'amor ha estat el desgast. Ell no ho diu, però sembla que també la manca de sintonia, de vida en comú, de passió o ni tan sols proximitat física. Les xarxes no són la vida, és veritat, però si tens una finestra oberta per compartir el teu dia a dia i en ella mai treu el cap la teva altra meitat, hum. Sospitós. En Luis assegura que la solució definitiva ha estat presa recentment, i que Rivera ja ha abandonat el domicili de la parella en un exclusiu xalet de la zona de Somosaguas, a Madrid. Un altre èxit de l'Albert. 

Luis Rollán separación Malú Albert Rivera Telecinco
Luis Rollán confirma la separació de Malú i Albert Rivera / Telecinco

Luis Rollán, amic de Malú, confirma a Telecinco que ha tallat amb Albert Rivera

Mentre l'amic Rollán buidava el pap al programa d'Emma García, la Malú es refugiava a la terra que li encongeix el cor i l'ànima: Algesires, a Cadis. Ella va néixer a Madrid, però la família De Lucía és originària de la localitat costanera. Va passar la seva infància allà i les arrels sentimentals són molt potents. La relació amb Rivera i la seva maternitat, però, van fer que els lligams es ressentissin. Pepe, el seu pare, va enviar missatges esgarrifosos fa un any, reclamant la seva filla que l'anés a visitar. Es veu que la Malú arribava a Algesires però passava d'ell olímpicament. Una situació que, amb l'Albert fora de les seves vides, ha canviat radicalment.

pepe de lucia gtres
Pepe de Lucía / GTRES

La Malú no sembla feliç, però el seu pare sí: recupera la filla, la té més a prop

Ho sabem per la fotografia que ha penjat la cantant tot just després d'esbombar-se la separació definitiva. Un retrat d'esquenes, reflexiu, nostàlgic, melancòlic. S'ha pres a la platja d'El Rinconcillo, "la mejor del mundo", i entre els comentaris trobem el del seu progenitor, que li diu això: "No hay quien te quite de ahí!! Eres mi gran tesoro. Sois con permiso". Entenem que es refereix també a la neta Lucía, i no pas al gendre Albert. Rivera mai no li va acabar de fer el pes. Segurament respira alleujat per perdre'l de vista. El que no queda gaire clar, però, és si la Malú comparteix al 100% aquesta opinió: la imatge no és alegre, precisament.

Vida nova, platja vella. Toca passar pàgina.