Telecinco explicava aquest cap de setmana que l’Albert Rivera i la Malú estaven buscant una casa on viure junts. La parella, a la recerca d’un niu d’amor per consolidar la seva relació. Però el somni del president de Ciutadans pot haver quedat ensorrat, només tres dies després de l’exclusiva del programa Socialité. La revista Lecturas du a la seva pàgina principal que la cantant madrilenya s’ha avançat al seu nòvio i s’ha comprat, tota sola, una casa. Pobre Rivera, ennuegant-se amb el cafè aquest matí en veure l’exclusiva a la portada.

albert rivera ganyota GTRES

GTRES

Segons Lecturas, l’artista s'ha hipotecat fins l'any 2043 i s’ha comprat una mansió de 500 (dins d’una parcel·la de 3.000 m²) al barri de La Florida, que és una de les zones més exclusives de Madrid; pel mòdic preu d’1,5 milions d’euros. El contracte el va signar a les acaballes del 2018. Amb aquesta nova adquisició, la cantant ja té tres cases a la capital d’Espanya: la primera a Majadahonda i la segona a Aravaca.

malu peineta telecinco

Mediaset

La Malú pren així la davantera a la seva parella i es compra una casa sense comptar amb l’Albert Rivera. O potser ha estat ell que ha renunciat a comprar-la, perquè la seva arrogància li fa creure que serà el proper inquilí de la Moncloa, d’aquí a menys de dos mesos?