Albert Rivera i Malú marxen a viure junts. Això és el que asseguren al programa Socialité de Telecinco. La seva presentadora, María Patiño, explicava fa pocs dies que la relació entre el president de Ciutadans i la cantant era “una tapadera” per amagar algun tipus d’escàndol, però des del seu propi programa es fan enrere i publiquen que la parelleta fa una passa més per consolidar la seva relació.

rivera patiño salvame T5

Mediaset

El tàndem Malbert està mirant cases a la urbanització de luxe La Finca, a Madrid. A la zona hi viuen un munt de famosos: Alejandro Sanz, Blanca Cuesta, Diego Pablo Simeone, Gareth Bale, Iker Casillas i Sara Carbonero són només alguns dels veïns de la urbanització. Les cases de la zona tenen preus milionaris. I no és per menys. Socialité indica que els veïns de La Finca guanyen de mitja 86.500 euros cada any i l’Albert Rivera, pencant de valent al Congrés de Diputats, ha fet tants diners que s’ho pot permetre.

A l’Albert Rivera li falta ben poc per posar-se a l’obra amb el trasllat. Pel seu bé, serà millor que no guanyi les eleccions del 28-A i no hagi de marxar a viure a la Moncloa. Tots sabem com són de pesades les mudances. I dues, en poc més de dos mesos, es poden fer insuportables.

albert rivera ganyota GTRES

GTRES