Mentre Rivera, Arrimadas i companyia encara s'estan llepant les ferides en el seu orgull que va deixar la manifestació de l'Orgull Gai d'aquest dissabte a Madrid, on van ser foragitats al crit d'"hipòcrites", mentre els madrilenys estan comprovant de primera mà el que suposa tenir una montapollos professional pels seus carrers, un regal de no retorn, tal i com ha deixat clar Josep Mª Mainat, el líder de Cs no guanya per males notícies.

malu

Telecinco

Perquè segons el programa Socialité, la parella més famosa del moment, la que formen (o formaven?) el líder del partit taronja i la cantant Malú, pot tenir les hores comptades. Segons el programa que presenta María Patiño, i mitjançant la veu del 'confidente' que tenen en nòmina per anar fent de gola pregona amb la veu distorsionada, la parella "lo dejaron el miércoles y no se han visto hasta hace dos días, confirmado por el entorno político de Rivera".

malu rivera roto2

Telecinco

"El político ha antepuesto su carrera a su vida personal. A Malú no le estaría gustando como Rivera estaría gestionando esta relación, ella quería que tuviera más naturalidad. Han dejado la relación de amor, pero no la de amistad".

rivera malu 7 ana rosa

Telecinco

Segons el programa de Telecinco, doncs, la parella de l'any hauria posat el punt i final molt abans del que s'esperava. La mateixa Patiño ja va deixar anar fa unes setmanes un altre missatge bomba, aquesta vegada al programa Sálvame, quan va dir que corria una teoria segons la qual la relació de tots dos "podría ser una tapadera de Rivera para ocultar otra relación".

patiño rivera Telecinco

Telecinco

Fa dies va circular per la xarxa un tuit viral sobre la predicció del que està passant a Ciutadans, amb un èxode massiu de militants de les seves files, a través dels títols de les cançons de Malú. Segur que ara més d'un hi veu un doble sentit en la seva pròpia relació. Veurem si algun d'ells es pronuncia i si es deixen veure junts durant aquest estiu, en cas de continuar amb la seva relació. De moment, el que sí tenien previst és anar el pròxim 7 de setembre al casament del cantant Melendi. També havien d'anar junts al casament de Manuel Valls i Susana Gallardo, però després de les males relacions post-electorals entre Rivera i el francès, potser tampoc hi haguessin anat, en cas de continuar junts.