Als seus 51 anys, Maite Galdeano, la mare de Sofía Suescun, ha trobat de nou l'amor. L'afortunat no és cap altre que Remi, un científic francès de cabell llarg. Un home que ha tornat la il·lusió a la de Pamplona, qui ara més que mai vol veure's maca, radiant i perfecta. Per aquesta raó, la que fora concursant de Gran Hermano 16 no ha dubtat en passar per una clínica estètica de Madrid per punxar-se la cara de dalt a baix i deixar-se-la llesta pel Nadal. Uns dies que prometen ser molt especials per a la que fos conductora d'autobusos, malgrat la pandèmia del coronavirus.

Maite Galdeano, Telecinco

Maite Galdeano, Telecinco

Maite Galdeano, fanàtica de les operacions estètiques, ha optat per fer-se un tractament integral del rostre a base d'àcid hialurònic i bòtox per aconseguir una pell més jove, llissa, tersa, lluminosa i sense arrugues. "Que bé, quines mans d'or, Christopher, de veritat, m'encantes", s'escolta dir a Maite Galdeano en el vídeo d'Instagram que la Clínica Brussel·les ha compartit en les seves històries. Un vídeo on Galdeano, tombada en una llitera, arrufa les celles mentre el doctor expert en cirurgia estètica li punxa la cara en repetides ocasions.

Maite Galdeano, Instagram

Maite Galdeano, Instagram

Maite Galdeano, Instagram

Maite Galdeano, Instagram

Maite Galdeano, Instagram

Maite Galdeano, Instagram

Maite Galdeano, Instagram

Maite Galdeano, Instagram

Encara que això no és tot. Hi ha més, molt més. Posats a operar-se la cara, Maite Galdeano també ha optat per donar una nova vida als seus llavis, ara que els utilitza més que mai per besar al seu nou amor Remi, a qui, per cert, va conèixer a través d'una aplicació mòbil. Per aquesta raó, la que fos conductora d'autobusos ha optat per posar-se una mica d'àcid hialurònic per tenir-los més grans. Estarà content el seu xicot amb la seva nova cara? O s'espantarà només veure-la? L'amor és cec, o això diuen.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat