Poques coses són més desagradables que anar pel carrer tan tranquil i notar que has trepitjat alguna cosa tova i pestilent. Per molt que freguis la sabata a la vorera, sempre fa la sensació que mai queda prou net. Ni bona sort ni milongues. A algun unionista li haurien de regalar alguna d'aquelles bossetes de plàstic o guants transparents per recollir excrements. No es tracta de la brossa que alguns deixen anar per la boca parlant de Catalunya, que també, sinó que literalment, hi ha alguns ultres que provoquen que els seus gossos defequin en segons quins llocs.

mainat

TV3

Per exemple, a la casa d'un conegut independentista. Josep Maria Mainat és algú molt implicat amb la causa i algun veí seu el deu tenir enfilat. Perquè aquest vespre, algú va deixar-li un 'regal' a la porta de casa seva. Un obsequi, però, que se li ha girat en contra al generós veí. Primer, perquè el que pretenia i el que ha aconseguit, no han acabat de ser el mateix. I segon, perquè el receptor li ha fet una subtil recomanació:

En veure la tifa damunt una mal pintada rojigualda, el productor televisiu i extrinco ha avisat que ho té molt fàcil per trincar qui li ha deixat la tova -esperem que canina- a la porta de casa. Per què? Perquè l'ha gravat, sap qui és, i amenaça el simpàtic veí d'enviar-li uns amics perquè tots junts vagin a passejar el gosset.

El mateix Mainat dona més detalls de l'animal que va fer la gracieta... i del gos que l'acompanyava: "Era un gos petener. L'arrossegava amb la cadena i no el va deixar parar fins que va ser davant de casa. Mentre el gos cagava ell tenia una bossa de plàstic a la mà, com si fos per recollir. Llavors es va treure dos sprays i va planificar la bandera sobre la relíquia del gos". Hi ha qui no va anar a Primer d'Ofendre a la universitat i confon conceptes. La xarxa li ha regalat uns missatges molt més punyents que les seves deposicions:

 Ja ho va dir La Trinca a la cançó "Mama caca": "Ha augmentat en el país, l'índex de merda per càpita. Aquest fet tan alarmant no ha estranyat ni al més "incult". Tothom sap que el responsable sempre ha pensat amb el cul".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat