Lydia Bosch es reinventa, literalment. L'actriu catalana de 54 anys és a punt d'estrenar nova sèrie a Telecinco i aprofita per estrenar noves faccions. Els especialistes en cirurgia estètica consultats asseguren que estrena sèrie i pòmuls. Això segon obeeix a un "farciment facial". L'hemeroteca li juga dues males passades: les seves declaracions i fotos antigues. L'any 2008 va dir "No me quedaría bien el bótox porque soy muy expresiva". Maleïda hemeroteca. La fototeca tampoc no l'afavoreix, i no per l'edat. Sembla l'anunci d'una clínica: abans i després.

lydia bosch jove  GTRES

lydia bosch operada  GTRES

GTRES

Telecinco la repesca 13 anys després de la seva última sèrie a la cadena: Motivos personales i 20 anys després del seu èxit més espatarrant amb Paolo Vasile: Medico de familia. Ara Bosch ha preferit un altre tipus de metge, de bisturí. Els més veterans la recordaran d'hostessa de l'Un, dos,tres l'any 1984. Forma part d'una generació de cares sorgides de la TV que han crescut a la TV i han lluitat contra envellir a la TV. Si Bibi Andersen deia que ja no li ofereixen papers als 64 anys, i Bibiana d'operacions en sap, què pot pensar la catalana? La paradoxa és que la sèrie que estrena ara es digui La verdad.

 

A post shared by Lydia Bosch (@lydiabosch) on

Interpreta una dona que es diu Lidia McMahón. És útil que el personatge es digui com l'actriu, així quan la veiem en antena no oblidarem que és la nova Lydia Bosch. Encara no se sap quan s'estrena. Estava anunciada la setmana passada però com que Antena 3 volia contraprogramar amb el reventa-audiències Mario Casas i Palmeras en la nieve, Telecinco es reserva la sèrie de Lydia Bosch probablement per dimarts vinent un cop acabi El accidente.

el accidente cap.13  5a8b0407e6721

Telecinco

Un altre actor català podrà descansar els músculs de la cara, permanentment atormentada. Els fans de Gutiérrez li supliquen: tu no, Quim