Els músics de certa edat viuen una paradoxa: gaudeixen del reconeixment i la fama d'una gran carrera però ni la veu, ni el físic ni el cervell ja els funciona igual. El Camilo Sesto mexicà és Luis Miguel. En ple revival europeu gràcies al biopic de Netflix, té problemes greus per acabar un concert. A Mèxic dilluns a la nit passava això:

Sona la música però no hi ha ningú a l'escenari. On és el cantant? Els fans s'hi abraonen "Que lo metan a rehabilitación". Les addiccions a la droga d'una vida complicada, que la sèrie mostra en la seva enormitat, li passen factura a El Sol. Les cròniques expliquen que comença a cantar a mitja cançó, que se n'oblida de la lletra, “Así toda la noche. Ausente y sin empezar ni cantar una canción completa. Pena ajena ver a Luis Miguel así” explica El País. No va cantar, el van escridassar, va fugir dels fans... Un drama davant milers d'espectadors.

luis miguel gtres

GTRES

No és Martin Sheen sinó Luís Miguel molt inflat, mal operat, amb un tupé teranyinós i un cervell mancat d'oxigen.

Els booooo, booo del públic tronen com un sorollet dins el tormentat, ferit i colpejat cervell de Luis Miguel. Que no culpi a la nit, que no culpi a la pluja. Que es culpi ell mateix.