El locutor Luis del Olmo és una de les icones de la ràdio que van ser a Barcelona en l'acte de lliurament dels Ondas. És el més veterà dels locutors que van pujar a l'escenari. Als 82 anys viu un retir amb menys diners dels que ha fet. Va estafar-lo el seu home de confiança, Rogelio Rangel, empresonat per robar-li 14 milions d'euros. Del Olmo va agrair a Gabilondo la bona relació durant anys. Pilar Eyre aprofita per preguntar-li com es troba. I la sorpresa la publica a Lecturas. Del Olmo: "Pilar, ¡acabo de ver la muerte frente a frente!”.

luis del olmo efe

EFE

El problema de Del Olmo no és de salut sinó d'un gairebé accident de cotxe. Li explica a Eyre estant el locutor "todavía lívido, cogiéndome fuerte del brazo". A Galícia fa pocs dies amb la seva dona Merche: "Diez minutos antes de llegar al aeropuerto nos hemos metido en el meollo de la tormenta, el coche iba de lado a lado, fueron 10 km interminables a ciegas, era una cortina de agua tupida y un viento huracanado que quería volcar el coche, ¡rezábamos!, ¡no ocurrió nada de milagro!”.

luis del olmo merche esposa GTRES

GTRES

Del Olmo viu a la seva estimada terra d'acollida, Catalunya. Una de les poques veus radiofòniques que, sense ser independenista, podria explicar millor el sentiment català a Espanya. Però ja no té emissora i ho explica Carlos Herrera. No és el mateix.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat