La fornada de cantants d''Operación Triunfo 2017' va ser ben curiosa. Ara fa 5 anys exactes el programa tornava a la televisió després d'una llarga temporada la nevera i aconseguia reviure el fenomen de 2001, el de l'estrena. Els concursants van fer embogir l'audiència, tots agradaven, tots eren estimadíssims, tots apuntaven a estrelles. Professionalment, l'única però que ha fet un pet gros ha estat Aitana Ocaña. Després tenim Lola Índigo, llavors coneguda com Mimi, Miriam, Alfred Garcia o la gran triomfadora, Amaia Romero, que queden a distància de la seva companya catalana. Com li passa a un altre que l'Aitana coneix bé: el gallec Luis Cepeda. El d'Ourense, amb qui va tenir una relació sentimental que omplia moltes carpetes, també es guanya la vida amb la música, va fent, està content. Però té un caràcter que deu-n'hi-do, no seria pas un osito amoroso. És tan conegut per la música com per les seves picabaralles.

A banda de músic i estrella de la tele, en Luis també destaca a l'apartat sentimental. No importa si és estiu o hivern, si dimecres al matí o diumenge de matinada, plogui, nevi o faci un calor de mil dimonis. Sempre trobaran alguna notícia sobre si està o deixa d'estar amb noies. És l'efecte d'aquella relació amb Aitana, que ha deixat el cuc viu entre els seus seguidors. Fins fa poc temps sortia amb una influencer catalana molt jove, Andrea Dalmau. Un romanç que no ha anat enlloc, per d'altra banda. Però tranquils tots aquells preocupats pel cor de Cepeda, perquè ja li han trobat parella. O rollete, una nit de passió o un aquí te pillo aquí te mato. I amb una famosa de la tele i els realities, amb experiència a 'GH'. El crossover perfecte. 

aitana i cepeda 2  tve
Aitana i Cepeda a OT 2017 / RTVE.es

Ella és Liz Emiliano, una exmodel dominicana reconvertida estrella de Telecinco. Va passar per 'Gran Hermano 10' i des de llavors la reclamen molt sovint a Mediaset. Serveix per a tot, per comentar, per participar, per buscar l'amor a 'Mujeres y Hombres y Viceversa"... Bé, d'això va la cosa, precisament. Una persona ha assegurat al programa 'Socialité' que han enxampat a Cepeda i Emiliano als lavabos d'una coneguda discoteca. Què feien? Doncs no jugaven al domino, no. S'estaven besant. D'allà a un taxi i a un portal en el que van entrar junts a les 5 de la matinada. Resulta increïble el relat de la persecució, la veritat. La informant és Sherlock Holmes en moto. 'Socialité', evidentment, ha defensat la seva informació com a una exclusiva, donant per fet el marro. I ha passat el que havia de passar.

Jordi González y Liz Emiliano GH Telecinco
Liz Emiliano a GH 10 / Telecinco
Liz Emiliano Telecinco
Liz Emiliano / Telecinco

La tempesta Cepeda, exacte. No sabem si el programa és el guilty pleasure de l'artista o un amic que mirava la tele el va trucar per comentar la jugada, però l'home ha trigat ben poc en dir la seva. I el que ha dit és un adjectiu humiliant, pudent i demolidor, acusant Telecinco d'inventar-se les notícies. "Socialimierda", han estat les seves paraules. Per cert, que està molt empipat perquè "por inventar, se han inventado mi edad". Li havien col·locat 35 tacos i per aquí no passa. 33 i punt. Brometes les justes. Tot i així ha agraït tornar a ser trending topic i personatge del dia: "Gracias por la promo"

cepeda ganyota gtres
Luis Cepeda / GTRES

Doncs apa. Ens hem quedat sense parella sorpresa i sense poder barrejar les essències de dos dels programes més famosos dels últims anys. Llàstima.